Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama u BiH ne treba status izbjeglica...samo nas primite!
Pravite vi kampove po zemljama Balkana, a svoje granice čuvajte. Onda primite par doktora, inžinjera i tehničara, usljed manjka radne snage i vi ćete biti dobročinitelji, a nama ostavite neobrazovanu radnu snagu. Koje smo mi ovce. Ko zna hoćemo li za 10 godina biti većina u našoj sopstvenoj zemlji.
idiotiam svijetske klase, napljacuju clanicama velik novaz za clanarinu i onda ih tjeraju da ga trose na sta im oni kazu.......
ne to se zove kontinentalna federacija, razlika je sto oni koji odlucuju na sta ce se novac trositi unutar drzave su ljudi koje je taj narod izabrao. Ako pogledas parlament EU-a vidjeti ces da od njih 150+ samo 2-3 su ikada demokratskim putem izabrani na neku poziciju. EU je antidemokratska tvorevina koja polako ubija kulure Europe.........
ne slazem se da je EU potrebna, barem ne kao politicki pakt. Sto se tice njihove birokratije, to je cisti elitizam. Niko nije glasovima dosao u taj parlament samim tim nije demokratski + ne posoji sprega kojom bi narodi EU-a mogli traziti zamjenu bilo koga tamo, to je diktatura koja je vec prosla svoj rok trajanja i mislim da nece prezivjeti ni narednu godinu (kad je referendum u Engleskoj)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)