Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žan klod jumfer se upišo...
Pola sata prije ponoći donio odluku. Znajući našeg Donalda zaglavinjao je u krčmi
Ma polako, kod nas je to svakodnevnica: neuspjeh, podjele, odgađanja ...
Izražavam zabrinutost!
Dolaze vremena kao ww2 nacionalizam se budi zbog previse demokratije sto i nije cudo u EU imaju prava ljudi koji rade 6 mjeseci ko i onaj sto radi 20 godina to jest Rumuni Bugari sad Hrvati
Kako ne znamo prepoznati inertnost EU, da smo pametni radili bi po svom, a njih lafo uvazavali na svakom koraku, i kad debelo pogrijesis oni samo nesto lafo ruže, to treba iskoristiti onoliko koliko se može!
Ko Tuđman za vrijeme Oluje kad su ga kritikovali za protjerivanje civila a on govorio da da evo zaustavljamo a ispod ruke - samo pojačaj !
Ovi iz brisela se ugledali na nase politicare.
Ili je možda obrnuto