Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Američki milijarderi su tokom pandemije uveliko povećali svoje bogatstvo. Analiza Chucka Collinsa s američkog Instituta za političke studije pokazala je da su američki milijarderi od marta ove godine bogatstvo povećali za 34 posto – odnosno 1000 milijardi dolara.” Virus nekom majka nekom maceha. Nama logicno ovo drugo.
Uz sve silne mjere i restrikcije koje su mnoge drzave uvele, pokazalo se beskorisnim, ali korisnim za necije dzepove.
Kako je Gates ukrao Božić
zna li iko za njemacku, ocel granice zatvarat?
Nazovi Kantića i pitaj ,
Novi debilizam! Odobrite vakcine kakve su takve su, a mnogima ni ne trebaju jer imaju super imunitet...ko se boji nek ne izlazi nek salje komsiju u prodavnicu...
Mi nit' imamo koga niti sta postivati, odnio djavo davno sve ...
Pa kako ce nase guzonje sad uzivati :(