Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle više ovo licemjerje i bezobrazluk? @ampak: Jedino plakanje koje mi je poznato je kad ti općim s majkom, tad ona plače od sreće.
Naravno da imaju pravo da traže ostavku i od boga oca čak. EU bi trebala odgovoriti na isti način kao i kad Zawahiri postavlja zahtjeve. U stili divi budala
Eno ga u Tel Avivu. Prijeti.
gdje je hitler???
@Ahlak terorisete vi vec odavno ali kad malo izrael odgovori pocne standardno muslimansko plakanje ...
kako ovako glupi, ruzni i frustrirani tipovi poput Katarine stigne na ovako visoke polozaje ?!
on je branio stav da je \"Izrael najmoralnija zemlja na svijetu koja se bori protiv terorista\". Najmoralnija kao i cemerika, mala britanija republika mrska, united nothing, sve to moze u jedan kos. Iz ovog njegovog citata se moze vidjeti ko su teroristi i pod kojom krinkom provode svoja zlodjela( borba protiv terorizma ) fuj. Daj ba ljudi pogledajte sta znaci rijec terorizam. Dokle vise ovoliko licemjerstvo i bezobrazluk. Daj Boze da vam se sto skorije desi ono sto prizivate godinama. Da vas terorisemo gdje god maknete, a necete se sakriti ni u misiju rupu jadnici bolesni!!!