Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze da siluju trebe arijevke..
Podpredsjedniče EU Frans Timmermanse, glup si ko stup. Zima je, led, snijeg, skoro svakodnevna nevremena na Egejskom moru i njih i dalje dolazi i pod tim uvjetima 3000 dnevno. Na proljeće možemo očekivati preko Balkanske rute 20000 dnevno i preko Lampeduze 10000. Vi slaboumni EU činovnici, začahureni u svojem lagodnom životu i izgubljenog morala, vjerujete do srži pokvarenim Turcima i onom prevrtljivom anadolskom čobanu Erdoganu....
Selam djikane :))))
Ispa de da je Turska kriva za imigrantsku krizu...
Turska jeste kriva za izbjegličku krizu zajedno sa Katarom i Saudijskom Arabijom, jer su sve tri zajedno izazvale i rasplamsale rat u Siriji. Katar i Turska iz svojih ekonomskih razloga, i Saudijska Arabija tj, familija Saud iz svojih vjerskih ubjeđenja i netrpeljivosti prema šiitima.