Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Taljibani imaju bolju diplomatiju od nas.
Prvo ih puste da oslobode zemlju, sad im salju milijardu u kešu kao nagradu
Vidi baš. Napišeš taljiban i ne banuju te. Napišeš kako treba i na hlađenje 7 dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sta je milijardi do sada doslo u BiH!!! sjecam se kad jedan dobro upuceni švabo rece "vi ste dobili toliko para da ste mogli BiH barem DVA PUTA iz temelja izgradit". bakir svoje milijarde prebacio, covic svoj dio, dodick zavrsava prebacivanje svojih milijardi...ovce bleje, probiše mi glavu
I dan danas se dobivaju donacije za mnoge stvari. Kad objave naslov donacija toga i toga za BiH a to narod nista ne vidi i nema od toga nikakve koristi jer to sve zavrsi na istom mjestu kao 90-tih. Samo imamo ono sto zaradimo s deset prstiju a i od toga nam otrgnu iz ruku za sta im kad zatreba.
Daj dokaz da ih hapsimo. Sigurno nešto imaš ili si vidio kad pišeš da su maznuli.
Tako treba, i oni su nama slali u vrecama svega!
Za EU je bitnije da ne dolaze izbjeglice, nego za ljudska prava i šta će se sa tim ljudima dešavati. Kakvo licemjerstvo...
čudi me da će primiti novce od nevjernika... Zar su ti moralni stupovi toliko nisko pali? za ove malo priglupe čitatelje, to je naravno ironično!
eh ovo je već što se kaže biznis u svijetu,ti njima ponudiš nešto,a oni tebi pare,vrte se pare,tamo gde burgija ne može.
Hahahahahahaha uslov je vakcinacija 80%.
politika je kurvaa....vidis da ih svijet podrzava ...nista nije dzaba radit ce oni.nesto za ove...blizu su irana
Pisam im se u principe. Kandzijom tjeraju svoj narod u one satore i da nose bradu i slicne gluposti a ovamo primaju pare od "cafira".
Samo da ne dođu do nas.
Šalju Talibanima milijardu, EU treba ukinut... Fuj
Kome smeta jak Afganistan?
Ove gaćonje su zajebanne..
Razumijem da se ne žele brijati. Ali bar se nasmij, dašak neke vedrine ispolji, ako ne zbog sebe, onda zbog onoga ko je nasuprot tebe. I osmijeh je milosrđe, rekao je Poslanik.
Druže, država se ne osvaja osmjehom već ozbiljnošću, oružjem i borbom.
To je dok ratuješ. Ovo bi valjda trebala biti diplomatija.
Vakcine na prvom mjestu jeb@le ih vakcine
Afganistanu vise ni Bog ne moze pomoci,isto kao i nama.
kakvi su bolidi ovi iz eu boze sacuvaj