Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nastavljaju sebi uvodit sankcije :)
Opanak na koji nacin ce bti na koljenima??? Ovo je isto da uvedes sebi sankcije na jelo i pozivices jos 30-40 dana i onda adio! Ne konta raja uopste o cemu se ovdje radi!
U ratu smo plaćali naftu 25 km litar za one koji ne znaju Ko je radio na njivi nije ostao gladan Nemoj da bojite nego orite zemlju na vrijeme ,mante se gradova i asfalta selo je uvijek pobjedu odnosilo
Ovi nisu svjesni sta rade,sad nam odose cijene u vraziju mater
I kada su nekada uvedene sankciji Srbiji nije se odmah odrazilo...nego kada je narodu došlo do grla pa su sami svrgli Miloševića sa vlasti nije li tako? Tiha voda bregove valja.
A sto ce se Indija sada obogatiti
Kako? Nema naftovid nema tankere nema sladišta ?
ovi će vama žito i uglavnom ste donji tj ne vi nego gradjani eu ili ti ovce koje šute i trpe
U Posljednje vrijeme se pitam cemu vodi EU Politika?
Ovo evropljani nisu uradili svojom voljom, ameri su ih pritisnuli najstrašnije, nevjerovatno, koja kolonija.
Naftadzije ja mislim vec digli cijene radi predostroznosti😝😝😝
Ovaj Klix prepun sve samih stručnjaka i analitičara za naftu, plin i energiju, svi prepuni savjeta i analiza što je krivo EU napravila i kako bi to zapravo trebalo napravit.. čudi me da jedan ovaj stručnjak ne pomogne ovim našima na vlasti da ne budemo baš zadnja sirotinja.
Znaci za koji dan u BiH litar dizela 5 km
Znači ide cijena nafte gore ponovo, za više ekonomskih savjeta za pratite eura, idioti.
Sta mi imamo sa EU , uvezi nafru i cao zastitite ovaj osiromaseni narod
Gradovi kao savremeni koncentracijski logori, otrovna matriks hrana, otrovan vazduh, otrovna voda,, Medicinsko terorisanje, policijsko terorisanje, elita nemilosrdana, igre gladi! Bježite na sela, osnivajte zajednice, proizvodit hranu, budite naoružani!
Većinu nafte izvozi Rusija sa tankerima. Ukodanje evropskog tržišta košta Rusiju jako puno. I to će tako ostati.
Ok! Hvala Bogu pa nisu BiH I Srbija u ovoj smetljavoj i hinjavoj EU! Ne smatram Ruse ni za kakve saveznike BiH ,naprotiv gorki neprijatelji. Ali zabraniti Rusku naftu i ovo uradit cijenama i vlastitom stanovnistvu??? Ovi iz EU su totalno propucali, bezobrazluk, hinjaluk, nesposobne socijal-komunjare! Daleko vam kuca od Bosne bila hostapleri bjelosvjetski!!!!