Turski vicepremijer Babadžan
0
"Evropska unija postaje hrišćanski klub"
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci su usli u nato iz razloga sto je americi trebao bosfor kako bi lakse dosli do rusije...i to je to...nece oni vidjeti tu uniju mozda nikad,kao i mi...al eto mi smo mozda i u prednosti posto nas je sacica.ovo je balkan!
ne postaje,nego jeste..zato nikad nece uci Turska u EU...
Dajte ljudi kakva Turska. Nidje veze Turska i Europa. Pa kad mi za sebe kazemo da smo daleko od Europe a eto Turkiye jeste. Bosna ovakva kakva jeste poharana i razvaljena je bliza Europi bar za 100 godina od Tuske.
Granice Hitlerove Europe su bile kod Egipta. Jedino sto su saveznici drzali su Palestina i Egipat, dok je Turska bila polu-neovisna i sjeciste svih svjetskih spijuna. A sto se tice Egipta, sto mislis, sto su se tukli kod El Alamejna?
CENZURA na SA-X Ako je dozvoljeno iznositi svoje mišljenje zašto onda brišete komentare koji nikoga ne vrijeđaju ??????
evropa je na hitlerovim granicama iz 40-tih i ovo je kraj prosirenja dalje na istok
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
sta je ovo pa vi gori od europske unije sto se tice cenzure
sta je ovo,54 komentara, a ono samo 12.... hahahahahah prejaki ste Kao da je Mubarak vlasnik ovog portala
Molite se vi Bogu da mi vas primimo u R.Srpsku
Ako brisete komentare koji vam se ne svidjaju, zasto uopste ostavljate opciju komentarisanja? To znaci samo jedno: zelite da utječete na javno mijenje na nacin na koji to odgovara vama. Sramotno za jedan od najvecih portala. Kakva drzava, takvi i portali.
Brišite vi sto puta, ali će se uvijek naći neko da još jednom napiše istinu, a to je da je Zlajogluova staljinističko-fashističko-reketaško-mesarsko-crnokošuljaška klika glavni problem naše zemlje i najveći razlog za blokadu uspostave vlasti. Brišite, mali gebelsi/đoge/šagolji sa www.k.a.n.d.a.h.a.r-x.com, ali ISTINU nećete izbrisati!!!
J.b.e.m ti kriz mora di si vlah i brises komentar.
Evropa je uvijek i bila Hrišćanska
Pa naravno... vi imate Arapsku Ligu, Islamsku konferenciju... Povedite i ba.lije sa sobom!
A stara izreka kaže: Po.tu.rica od Turčina gori. Pa sad ti napravi državu s njima, sa Zlajogluom i njegovom staljinističko-nacisti.ičko-reketaško-crnokošuljaško-mesarskom politik!
EU ce propasti i sam kao stara mornarica zivi bili pa vidjeli....