Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači EU je izgubila svoju vrijednost značenje kako god . Vi uvodite sankcije Iranu koji brani svoj teritorij a ne uvodite sankcije Izraelu koji je ubio hiljade i hiljade ljudi još ih podrzajete da to i dalje rade. i o čemu dalje da se prica
Eu je genocidna kao i Izrael i Amerika. Treba praviti nove saveze.
Kakva je ovo nepravda, kakvo je ovo zlo... nevjerovatno svima na zapadu su puna usta demokratije, ljudskih prava, međunarodnog prava itd. A kad postupas po tome onda idu sankcije, ide drvlje i kamenje na tebe. Iran je već 40 godina pod zestokim sankcijama a opet su uspjeli da se uzdignu i budu neko i nešto. S druge strane jednom režimu se pred očima citavog svijeta bukvalno dozvoljava pa i pomaže da vrše genocid, bombarduju koga hoće, i oni su kao žrtve.
Sad posrbljeni turci govore u komentarima kako bošnjo treba da se opredijeli za neku stranu, pa skoro su vam se židovski vođa Dodick sa Čovketom ispovijedao pred zidom plača u Jeruzalemu, pa i Erdogan vas više pazi nego bošnje jer ste vi za njeg posebni turci, jbg 5 stoljeća nije malo, na kraju su posrbljeni turci ti koji se hvataju za svačiji rukav, mi bošnje samo sebi vjerujemo i sebe imamo, i ako pokušate nešto izgubit će te sve zato bolje mirni budite.
Bosnjaci obavezno se morate pridruziti sankcijama Iranu tako da se jos dublje uvucete EU i Natu u g....u
EU sve vise lici na Titanik. Dok izrael izvodi dozirani genocid oni uvode sankcije zemlji ciji je konzulat napala cionisticka teroristicka paradrzava?! Izgleda da je Bog idavno rekao laku noć u EU! Znaci da neko bombarduje francuski ili njemacki konzulat i te zemlje uzvrate agresoru EU bi im uvela sankcije?! Blago ludima! Njihovo je Kraljevstvo Nebesko!
Da, cionističko-fašističku zvijer zvanu država Izrael treba gojiti i podržavati. Slava pobjedi, što bi vaktile rekli Nijemci u elegantnim unifomama.
A kada ce se uvesti sankcije Israelu... Israel je tamna mrlja na savjesti covjecanstva... Toliko zlocina, masakrai i jada pocinili i nista. Boze ima Li mrvice pradve?
Gdje je ona Baralija iz Mostara da skrati sebi glavu u znak solidarnosti sa ubijenom djecom i ženama u Gazi, kao što je kratila šiške u znak podrške ženama Irana? Ušutila se i ne javlja se
A protiv cionističkih terorista ništa ?
americki cionizam... treba bjezati iz Evrope...
Gdje? S kim?
Trči Bosno u EU
Licemjerna majmunčad.
haha licemjera