Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvo proširenje, ko da oni ozbiljno namjeravaju ikad primiti balkanska plemena u nešto što prije svega znači pravni sistem i poštivanje zakona i prava.
Preko milion ljudi je otišlo iz BiH od 90-ih! Praznih priča, obećanja, reformi...smo se nagledali i previše.
koga li ce zaduzit dozivotno ovaj put da muzu koliko moze od radne snage do resursa pogotovo ove fukara drzave sa nesposobnim politicarima kriminalcima...
Vehabije i cetnici na aparatima
@ErikBerne cist racun duga ljubav sto neko rece.. samo sto mi nismo navikli na red i rad. sve drugo ces mozes veoma lako podvaliti.
cist racun duga ljubav sto neko rece.. samo sto mi nismo navikli na red i rad. sve drugo nam mozes veoma lako podvaliti.