Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo ujke? Izproziva vas civiliziran svijet!
Ako neko rusi drzavu i prostitutka EU se pravi mutava i sve ko po jajima hoda oko onih koji to cine i sve se kao nesto snebivaju i ne mogu da nadju „rjesenje“ problema i stalno govore „rijesite to dogovorom“….treba li mu onda yebati mater u facu i sam uzeti stvar u svoje ruke i osloboditi svoju drzavu?
Kljucni problem je njemacka kradja stanovnistva. Njemacka krade od sviju, Poljske, Rumunije, Hrvatske, Bosne... Poljska i Rumunija ce prezivit kradju 2mil stanovnika jer imaju preko 20mil stanovnika. Bosna i Hrvatska koje su imale 3-4 mil ne mogu pa prezive tu legalnu otimacinu.
Uf dobro je, nece nas jos primit
Znamo i mi ti i želimo da naše glavešina stavite pod sankcije.
bahahha bosnje vadile samo djelove koji im se svidjaju + i to su spinovali u svoju korist. Dajte cjeli dokument?
Je l se ovi zajebavaju? Hahahah Pa kakav ce napredak biti s genocidnima. Svasta budala...
Sta ces kad se genocidni odcijepe ,jaro,na koga ces da kukas,jadan...ccc
Je l se ovi zajebavaju? Hahahah Pa kakav ce napredak biti s genocidnima. Svasta budala...
Je l se ovi zajebavaju? Hahahah Pa kakav ce napredak biti s genocidnima. Svasta budala...
Gadovi! Građani, odmah se budite, nećete imati, ni države ni Ustava. Ovaj Ruski projekat koji je kupila EU za barele energenata ide do kraja! ŠTO BI REKAO JOSIP PEJAKOVIĆ NEDAMO BOSNE!
Ne dajte ti i josip,haha...
Vucic nagovara dodika namjerno da blokira drzavu a on na kraju dolati kao spasilac. Pickousti glumac stvara nerede ma balkanu !
Kako bolan da bude napretka kad je sve blokirano?
Njima u Sarajevu je bitno da nabiju zastavu EU.....ahahahhahaag
znal neko jel visoki predstavnik u bih ziv, zemlja na rubu rata a covjeka ni na mapi
U Sarajevu im svi krivi....heljp bajden