Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put mogu reći da je Dodik upravu. Oni su zabranili uvoz medicinske opreme za zemlje van EU. Sramno!
Zivim u Americi I radim u Bolinici, kao Biomedical Engineer cak i u ovoj zemlji nedovoljno je life support ventilator masina za sve nadolazece pacijente, nikakvo cudo sto niko ne zeli da izvozi ili daje kriticne medicinske uredzaje jer sami nemaju dovoljno...
@papalukas Logično kod vas na Sokocu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vi ste svoje rekli, debili, treba vam sve banke iseliti sa balkana i preci na istocne, sada kada hocemo da kupimo maske i respiratore ne date nam! A svu ste nam jugo industriju upropastili.
put pod noge i pravac Saudija, Kina ili Rusija. slobodno
@Kattana, Samo Turska, Rusija, Kina !, ovo su obicni kl'osari koji zive na tudji racun, okupirali pola afrike, porobili i napravili jeftinu radnu snagu od njih....I od nas prave jeftinu raadnu snagu a ucjenjuju nas vec 25 godina, nekakvim reformama, u Dejtonu nam komplikacije napravili koje ni oni ne bi mogli rijesiti....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je, gledaju. To je sve sto rade.
Evo 30 godina gledate
Joj,gospodzo nemojte molim vas vi..pokazakli ste se evo 30 godina kako rijesavate problem zvani"Balkan".
Srbija daje golove za Rusiju, a traži od EU da to plati.
jest mu ga Ursula kulturno spustila. Dobio je Vučić 180 miliona eura ksd je poplava bila s 100 miliona sad za migrante i onda jos drzi lekcije Eu i hvalospjeve za Kinu . Koji je to demagog.
vidilo smo kako se "pomogli" zadnjih 25 godina....
Jel ovo ona nama prouči bismilu.......
Ljudi mi smo njihova kolonija. Zavadili su nas, unistili privredu , zatvorili u kavez i po potrebi nam izdaju vize kada im zatrebamo. Uci mogu samo oni koji su posebno talentovani (doktori,inzenjeri) i oni koji imaju dobru kicmu, pluca ili zeludac (zidari, varioci, njegovatelji i sl.)
Ovi ce da pomognu kad virus udje u klinicke centre i bolnice e tad ce biti nevidjena katastrofa.Srbija izvela vojsku i kontrole nad bolnicama,stizu im Kinezi sa opremom i lekarima nesto se preduzima,ovo ne sluti na dobro.Pogledajte italiju nedaleko od nas medju najbogatijim regijama na svijetu uz silne donacije milijarde su upitanju od Armanija,Milana i drugi i jedva se bore,toliki zarazeni i umrli nedaleko od nas,ovo nece da valja.
@Celzi Zivim u Americi, i ovdje je opci nered I rasulo nemate poima sta vas ceka...
Vucica ne mogu da smislim, ali covjek je nabavio opremu iz Kine za Srbiju. Sta ce Bosna i Hercegovina, kome da se obrati i ko? Prst na celo ljudi.
Sva ministarska auta na prodaju, I kupovina life support opreme..
Da li i dalje treba zabraniti ruske, kineske... lijekove? Ili čekamo samo ove provjerene EU koje nećemo vidjeti kada bude frka.
Za početak nam pošaljite još migranata.
U se i u svoje kljuse, a srbi bi rekli u svoje ruse. Valjda nam u pamet dodje da smo jedni drugima najblizi kad se zagovna.
Seru samo! Cilj je da ima sto manje ljudi! Da se razvali svjetska berza, da poskupi sve, da svi polude!
Koji jeftini populizam protiv Brisela! Pola EU se bori sa virusom u zemljama sa preko 60 mio stanovnika, i niko ne zna kako će se virus ponašati, kada će i kako završiti, ali tupava bh masa hoće da Brisel zanemari stotine miliona svojih EU građana i da se brine o šaki bh jada. Pa dali su vam svu pomoć poslije rata, i nisu oni krivi što tupava rulja bira lopove i glupane za vođe, koji eto i za globalni virus krive Brisel. Jeftina pro-ruska propaganda preko tupavog bh naroda
@kolorit , bravo za komentar!