Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je pogresno prenesen ECB ce i dalje davati novac komercijalnim bankama,ali ne grckoj drzavi. A i onako su od sutra sve banke u grckoj zatvorene do daljnjeg,to samo pokazuje koliko i sami grci vjeruju ovoj populistickoj vladi sa ovim cirkusantom na celu.. U Srijedu su i oficijelno bankrot.
Ko da imaju izbora. Pa nije ovo vrijeme Al Kaponea, pa ko ne vrati pare koknu ga i zdravo. Tolike im milijarde dali i ko sve će bacit i otić kućama razočarani. Daju im da bi im uzeli ili bar vratili ono što su im dali.
https://bhfederacija.wordpress.com
Zar je neko ocekivao drugaciji scenario?
otkad znam za sebe svi za nekog kazu propao ko Grcka ,pa pusti govna da propadnu do dna za njih je kriza sto svaka porodica ne moze imati po najmanje 2 auta da oni idu na ljetovanje pa na zimovanje pa jos neke stvari , i cim se to dovodi u pitanje onda oni se bune i traze novac a nemaju ga vratit davno je receno: pusti fukaru da potone a pri kraju dna ga gurni jos vise da se ne vrati.
Sve je stvar interesa. Grčka ima veoma zahvalnu geografsku poziciju, prema tome guraće je uvijek. Švabe pogotovo, ali im nikad dug neće oprostiti, niti su.
Samo vi njima posuđujte. Oni će to onako ležerno sve podići preko bankomata.
Tresla se gora rodio se mis! Garantujem da Grcka nece izaci iz eurozone i evropske unije jer posljedice po evropu bi bile katastrofalne!
Teroristi banki. Čuj digli milijarde euri u par sedmica, pa treba im zabranit da jedu.