Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ste i za trecu govorili, pa odjednom izroni neka studija koja kaze da je potrebna. Ni prve dvije nisu potrebne jer ne rade. Da rade ne bi trebala treca.
Nije WHO uplatila "doprinose" za Decembar na vrijeme... Sad ce studija ubrzo i "nezavisna" agencija za lijekove ce ipak smatrati da treba 4. doza... naci ce oni nacina, polahko dok skontaju. Ne ide im sve po planu.
Ma nije bas tako. Vakcina nije garant da se neces zaraziti, ali nema vise one mase umrlih kao na pocetku pandemije. Znaci ipak djeluje pozitivno na imunitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali zato Čerkez ima dokaza, jer potvrde onih što se tri puta vakcinisali važe 9 mjeseci, dakle oni boostovani u Novembru 2021 moraju primiti 4 dozu da bi u ljeto otišli na more 🤣🤨
jest, al samo oni koji prezive 3. booster
Ne treba ni prva, hvala.
Cuj nije potrebna haj stani kad se navuces isto ko droga i alkohol nije lahko prestat
Sad antivakserima ništa nije jasno :-)
Cijeli zapad je glup, samo je Balkanac pametan, a svako malo pun autobus ode u Njemacku.
pfizer je danas javio da priprema novu vaksinu specaljnu za omnicron koja ce biti dostupna u martu valjda je to onda cetvrta, i kazu da se nadaju da ce dosta doza prodati i akcije vise narasti, ko hoce taj ce primiti i 8 doza, da obogati pfizer.
Za sada ne znaju, ali ubrzo ce pronaci razlog. Pogotivu kad se vidi da tri dosadanje nista ne vrijede.
hahaha
Potrebno je producirati kvalitetnih informacija koje ukazuju da je ipak potrebna četvrta doza, jer je to logičan uslov za primanje pete i šeste. A šta fali primit je čak i ako je nepotrebna? Kako da saznamo da li je bila potrebna ako je ne primimo? Predlažem da je isprobamo u Hoše komercu na penzionerima, oni svakako ne plaćaju poreze.
Nema dokaza ni da je prva potrebna
A kome onda one naručene ubosti?
Covid su mnogi prezivjeli, al 3. booster nece ih dosta.
Nema dokaza ni da je prva doza bila potrebna.
https://rumble.com/vs7h9p-rtvovani-pokolj-vakcinamau-ex-yu-regiji.html
Nema dokaza ni da su naši političari lopovi pa opet sve opuhano u državi
Ja ko budala primio 2 i necu vise niti 1 mrš stoko bolesna pazi fore kad smo primili vakcinu sad pravilo vazi samo 6 mjeseci i opet da primam mamu vam je bem bolesnu
Ti si obicna ovcetina
Necu da te kritikujem jer si bio lakovjeran i povjerovao ovim ublehasima,ali sta je tu je primio si dvije doze i sad znas situaciju a za te dvije primljene nek ti Bog bude u pomoci da nemas nikakvih ozbiljnih komplikacija.