Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće se Europa kofrčiti BiH. Sad su fasovali sihre i neće se šale izvući iz sibirskog vala, koji ih je pobio bar 50.
Beskucnika sam se nagledala sirom svijeta. Za vecinu njih imam osjecaj da oni zele tako zivjeti, ne zato sto nemaju drugu opciju. Pogotovo u USA.
Šta su ti Europljani.....iako je sav zaledjen on nabacio osmijeh, a kod nas i kad je sunce namrgode se kao Mrgud....... :(
@Hiperboreja BAŠ!
KAD JE HLADNO DOVOLJNO JE OBUCI MOKRU ODJECU I NAMAZATI MEDOM KOSU I TAKAV IZACI NA MINUS. DOKAZANO JE DA JE MED DOBAR ELEKTRICNI I TOPLOTNI IZOLATOR KAO I MOKRA ODJECA. POZDRAV OD KENDERŠLJE.
@KENDERSLJA1....hvala na savjetu, ali neka hvala........ :(
Svugdje snijeg....samo kod nas kišurina :(
@StariSat Emme? Kafa? Let? Ma hajte, molim vas.....
@StariSat Ko je Emma? I pad je let :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kod nas je sve drugacije, kad je najhladnije mi izlazimo na proteste kad je lijepo vrijeme nide nikoga
Kad je lijepo vrijeme,mora se zaraditi negdje koja marka.
Ne izlazimo mi nego ljudi koji su izmanipulisani. Mnogi sumnjaju da iza svega stoji Fahrudin Radoncic, a po nekima i hrvatski centri moci. Sto su bosnjacke stranke razjedinjenije a kantoni slabiji to po Hrvate bolje i vece su sanse da prodju njihovi posljednji zahtjevi. Nadamo se da ce se raskrinkati ko stoji iza ovoga, ali nista ne sugerise na to da je ovo cista posla.
Kad vidim koliko u takvim uređenim državama ima beskućnika onda smo mi fenomeni koje treba izučavati... Sa tako malo novca imamo skoro sve
... računaj procenat od broja stanovnika... i vidi ko su beskućnici...
@Bh1hrvat1 Oni su beskucnici zato sto to hoce a kod nas je zato sto moraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)