Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje cemo mi praviti zid, prema hrvatskoj ili srbiji ?
Prema Poljinama!
srbiji... vidis da svi migranit idu preko srbije...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
islamisti idu u kršćanske zemlje da ih kršćani prime, a kršćane bacaju s brodova i kolju po kalifatima.
Halifat jos nije uspostavljen,jer da jeste nasilja ne bi bilo.
Halifat jos nije uspostavljen,jer da jeste nasilja ne bi bilo.
To je taj naš slobodni svijet,svi smo jednaki i tako to...
Nema fajde kod nas i imigranti nas obilaze u sirokom luku.
Praviš zid da narod pred njim umre..Pogan evropska fujjjj fujjj civilizacije
Gotovo svi .Dobra skola za Saudijsku Arabiju,Kuvajt,Ujedinjeni Emirati,Iran i da ne nabrajam.To je njihova obaveza a ne da seici sjede i piske na zlatnim soljama.
protiv islamizacije evrope
@ngel , Znaš li koliko trenutno živi muslimana u evropi ?
Kakve izbjeglice,vidis da su "odeveniji"nego nasa raja kad izadu u setnju Titinim sokakom. Oni hoce na socijalu,kakava jevtina radna snaga
#mladasiti #tekrođena #nemašnisatnaklixu
Ne(j)mam,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
migranti i izbjeglice nisu isto !!!
sve izbjeglice su migranti, ali nisu svi migranti izbjeglice......
Samo "udari"parmake
Nisu to imigranti...to su izbjeglice..
Nemaš ti pojma šta je šta !
Sirije..afganistana..pakistana..da..izbjeglice...ako nisi znao..u afganistanu i pakistanu talibani opet divljaju..a mnogo je bilo saradnika sa saveznicima..tipa prevodioci..ili lokalci koji su pomagali amerima da nauce teren..koje sad one bradonje traze da pokolju..i ne samo njih..nego porodice citave.. A amerika kurv.a nece da ih uzme...kao sto su uzeli saveznike iz vijetnama 70ih..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo 25 godina nakon što su srušili berlinski zid, isti rušitelji podižu zidove širom Evrope. Drugovi, bili ste naivni kada ste povjerovali u njihovu demokraciju.
Arapski svijet nije bio pride nego ciljano su padale arapske zemlje sa visokim standardom u kojima nije bio kapitalizam.
To stilski, može kod mladih imati pogrešnu percepciju a oni vape za istinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HOCE BOJKOT KONZUMA A DA JE LIDL UMJESTO KONZUM NE BI SE ZALILI JER IPAK JE TO NJEMACKA JARANE PUU LICEMJERI. BOJKOT KONZUMA AL NEKA IM PROIZVODA U RECIMO BINGU. STA CEMO BEZ VEGETE????????
Zacin C
jeste hocemo bojkot sve sto je rvatsko
prije su dovodili robove zavezane u lancima da rade za njih...a sada im dolaze sami I sada bi ih primili, ko što ih i primaju svake godine u određenim kvotama, samo je problem što ih je sada puno više
Jebiga, rado su slali avione na Gadafija i ostatak ekipe, sad kad im posljedice toga kucaju na vrata oni bi da se zamandale. E pa teško da će moći.
hahaha ograda kao da zaustavi ruse