Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne treba onda da iznenadjuje odnos tadasnjeg Rima,prema pravim Kristjanima,koji su pratili Isusa(Isaa a.s),tacnije njegove reforme tadasnjeg Judaizma...prihvaceno bijase Krscanstvo,ali...uz veliku lieberizaciju sopstvenih nagona,od prostitucije,preko orgijanja u dilirijumu pa sve do homosexualizma..mnogo tad bijase unistenih evangelijuma,cak i onih najvjerodostojnih koje je propagirao Irinej...ovo je samo vapaj i eho proslosti...
Ako su pederi moderni a religije primitivna pa zasto se onda bore da idu u crkvu .da i crkvu modernizuju ,mozda
islam je religija mira i tolerancije.
www. put vjernika vodi u raj sa 70 djevica, pa izvolite.
eh jeste ponizeni vi pederi,, stidite se ove zemlje sto hodate po njoj.. odvratni gadovi............
@aha. gdje to pise u bibliji da ne dopusta homosexualizam od njih uvijek krenu najlosije stvari.. imat ce dzehenem sta da przi..
pa eto konacno i religija za tebe,da te prihvate takvog kakav si,a to je homic
Ni vas dvojica niste ništa manje primitivni!
svaka cast na komentarima,al daleko je jos vrijeme kad ce primitivci koji vas kritikuju biti dorasli da vas razumiju! pozdrav!
ne komentarisi nesto ako ne znas o cemu pises
Šta je tebe briga šta kršćani kažu? Njima njihova vjera, a tebi tvoja!
I sta kazu kriscani na ovo? Jos bolje pitanje,s ta im kaze Biblija na ovo? Svi znamo da to Biblija NE DOPUSTA. Kako nije sramota lidera krscanstva da im se ovo od vjere radi? Fuj koja gamad! Pa nije ni cudo sto su prvu bibliju izmanipulisali i izmjenili, jer oni je ureduju po vremenu u kojem se nalaze i pisu je zavisno od situacije. Stidite se Boga!
meni je najveca koma kad jedni vjernici kritikuju druge, ono: \"vidi ovih papaka, vjeruju u imaginarnog prijatelja...mi smo pametniji...jer je nas imaginarni prijatelj je bolji\"
Ovo krscanstvo je koma od vjere, sve prolazi....
hocel kod nas u milanu napravit tu crkvu???