Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo sjebat ce kinezi zivot na ovoj planeti ako se ovako nastavi
već je go kuraz
@d3mon Jedu cuke,šišmiše,zmije...i čude se zarazama...zarazit će čitavi svijet.
Jadan narod...
@zako81 sve biva s razlogom ali to ne znači da se radujem ljudskim zrtvama
ma nema sanse da se to sve sprijeci,tako lako se prenosi da je to jezivo ...
307 soba na 2 spratu. koju broj sobe je na 17 spratu? 578 😂😂😂
Pa dokle više taj virus odakle je niko iz epruvete da pobije narod nećemo ratovati ubijaju nas virusima
Evakuisani neboderi u Hong Kongu: Sumnja se na novi način prenosa koronavirusa--- efendija Mr.Sead Ef. Islamović na youtube o korona virusu "virus" ili "zarazni virus" koji hara Kinom. Sto se tice ovog virusa mi jos ne znamo da li je on "podmetnut" , da li je to samo prica pustena da se skrene sa onoga sto se dogadja muslimanima u Kini. https://youtu.be/DqN5y60rNMQ
Kućni ljubimci prenose,naročito cuke.
Sumnja se na novu vrstu ratovanja.
Virusi nikad nisu bili uzrok bolesti, ali šta ćeš ne možeš ljudima dokazat. Pročitajte "Germs and Viruses" u knjizi Health and Survival in 21st Century. Tu imate i uzrok raka. Teorija fino objašnjena, virus samo može činiti štetu, isto kao što u artritisa zglobovi sami mogu činiti sebi štetu i polen nam može činiti štetu u slučaju alergije, ako im damo dobru okolinu za to. A uzrok je vještačka hrana koja im daje takve uvjete.
Preko wi-fi.
Konaa