Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" izbori pripadaju ljudima, nisu donacija političara" Kod nas je obrnuta situacija, ovdje narod mora da kleci i moli politicare da dozvole izbore. A oni , politicari, ih nama kao poklanjaju jer nam zele dobro. Ali prvo popljackaju i drzavu i donacije, onda pocinju da nas okrecu jedne protiv drugih...i mi mislimo da je to normalno....
Josip Grubesa treba bit sankionisan. Koci reforme u Pravosudju i stiti ratne zlocince. Ocekujemo brzu reakciju EU I AMERIKE. RTRS TV je glasilo ruske propagande, a portal Poskok truje narod fasistickim vijedtima. Sa fasistima treba se obracunat sad odmah bez stajanja. Ukrajina je otvorila oci svijetu! JACE UDARIT PO ONIMA KOJI KOCE ZIVOT U NOSNI!
Normalno,ja vam u njemackoj popunjavo za glasanje,nije to uredu da kabadahije rade sta hoce u BiH..Adis je onda izjavu dao da ce bit izbora.Sta radi njemac turskog porijekla i turista..!!!!
A CDU je sestrinska partija HDZ-a...
Dodijeljuje mu se nagrada, 5 dana u neumu u studenom mjes., hotel po izboru
Zasto kazete oznacio HDZ kao krivce...dramatizirate po instrukcijama od zna se koje strane...Sta om ima oznacavati ,kao da se ne zna da je ministar Bevanda to kocio,Ali s pravom. HDZ politicari ono sto cine i stoje iza toga,a ne kao kojekakvi novalici ,izetbegovici itd koji bi se pravili ludi..
Pozdraviti se mogu samo ljudi kada se sastaju ili rastaju..
Odluke se mogu "pozdraviti"..
Zalosno ali je tako.Drzava koja ne funkcionise drzava koju je lako opstruisati.Drzava kojj su potrebne intrevencije stranaca.BIH je medjunarodni protektorat sa politikama i politicarima plemenskih saveza koji se nioko cega ne mogu dogovoriti.Ako uzmemo dodamo jos grubo mjesnje susjeda komasija onda dobijamo Invalida drzavu koja nema nikakve ovlasti ingerencije koja nema svoju ustavotvornost bez novog ustava ustrojstva jake samodrzive drzave nama buduscnisti.
Bravoooo !
Tako je majstore,