Francuski ministar Jean Leonetti
0
"Euro bi mogao eksplodirati, a Evropa se raspasti"
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo genije sta bulaznis. nasa marka je povezana sa eurom, tj. BAM is pledged with euro. ako bi se euro kojim slucajem ukinuo, a nece, onda se nasa marka ponovo veze za dojch mark, bas kao i prije uvodjenja eura. o kakvoj ti propasti pricas. krivo ti sto nemas nista, pa bi volio da i drugi propadnu
Jeste dosadni vise s tobom evropom...umri vise evropo umri
mogao bi.............ali nece A MOGO BI I TI OSTATI BEZ TITULE KOJU IMAS STO DA NE? MOGAO BI
Izgleda Nadrealisti bili opet u pravu. Moracemo primati izbjeglice iz EU u zemljama ex-yu vrlo skoro.
Inša\'AIIah!
ccc
Placem citav dan,suza suzu goni
ma šta raspast, pa nismo još mi ušli
svi ratovi imaju slican scenarao,a predigra je povlacenje novca i raja se sje.be od sikiracije i srtraha sta ce i kako ce sa novcem i nastane pravi maraton i psihoza koja se uvuce u narod,a isto smo ovako prije rata na Balkanu gledali isti scenari kako sire propagandu i raja trcala i kupovala one njemacke marke,a kurs skakao preko noci.STARI SU REKLI NAJBOLJA INVESTICIJA JE KUPOVINA ZEMLJE KOJA TE MOZE HRANITI,A NE PAPIRA JER PAPIR kad tad propada.
Ko stvarno ima neke pare a ne siću najpametnije je da kupuje zemlju (i to u RS). Vlasništo nad zemljom nikad nije nikome propalo (osim Palestincima ali to je druga priča).
Radi se o krizi kapitalistickog sistema..Euro zona se forsira mada je USA u vecim dugovima.. U koliko sumnjate u nasu valutu i eruro onda vam savjetujem sljedece ; The Swiss franc The Norwegian crown The Singapore dollar The Chilean peso The Canadian Dollar Zlato je najbolja zastita od inflacije i kraha..Srebro ne dodirujte jer kaze se \"gdje ide bakar tu ga prati srebro\" gdje ide bakar ? U slucaju kraha cjena bakra pada .....Neko je pomenuo ruske i turske valute !!Ne dodirujte to... Toliko i za kraj ne vjerujte ovim EU Bankama koje su dosle da pljackaju nas narod ..ne vjerujte im....
sta ti znas hajvanu francuski nema krize samo zamijeni eure za km kozaric kaze da je km najsigurnija valuta u galaksiji
Bice belaja!!!! Kako god da okrenes nece izaci na dobro. Ostane li euro,veliki ce i dalje zivjeti na racun slabih,propadne li euro, mali ce bankrotirati.
Tako im i treba kad su podržavali Amere u napadu na Irak. Evropljani su tada imali jedinstvenu priliku da se pokažu kao nezavisna, čvrsta i jaka institucija. Da završi jednom za sva vremena sa nekakvim savezom sa Amerima i krenu svojim putem civilizacije, napredka i blagostanja. Što se tiče Njemačke ona je možda i išla donekle tim putem ali Englezi u slučaju Iraka i posebno Francuzi u slučaju Libije su otišli tim putem propasti podrške agresivnoj politici Amerike. A sad im oni to vraćaju tako što ih vuku sa sobom. Oni rade sad na tom da euro po svaku cijenu propadne jer ako opstane a dolar propadne to će zauvijek promijeniti uloge No1 i No2. i Europa sa eurom bi preuzela statut glavne valute. Ali neće to tako lako \"saveznici\" pustiti.
Okolina je davno stradalaod Big Dik - ova tipa košto si ti, koji žive na kamati i grbaći nesretnog bosanskog naroda !
Vi možete pričati šta hoćete, lik \"katastrofa\" je upravu(iako bi mogao malo poraditi na pravopisu, malo više).Ne vjerujte bankama, nisu one tu radi vas, već radi sebe, kad bude trebalo spašavati guzicu oni će spašavati svoju.Ni jedna marka nije sigurna na vašim računima, a svakako vrijednost KM je precijenjena, pogledajte malo statistike i predviđanja ukoliko dođe do pada eura šta se dešava sa markom. Tinyurl.com/d7ky5ek (POČETNA) http://tinyurl.com/82cwckq (CHAT+RADIO M)
wow some big shit is going on, sto bi rekli ameri Sta ce biti s nama malima Bog nek nam je na pomoći, ovim kad zafali para i resursa eto ti kolonijalizma ponovo