Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazi li to i za Trumpa i Melaniju
To se nikada nece i nemoze desiti
ata ce im EU kad donalda imaju
Samo reciprocitet! I mi bismo im trebali uvesti
ha ha ha .....pa i nasim susjedima amerikanci zabranili ulazak bez vise.....aoni se tako srdacno trudili da udju u EU i da zajebaju druge kao i nas u BiH auuuuuuu da Tudjman zna sta mu trump radi od kotara
sad ce susjedi demonstrativno da napustite NATO....!!
e ćita budi sretan pa ti mozes daleko sa svojim pasosom inace znas da je se Hrvatska zauzela da se ti i drugi kozojebi mozete kretat bez viza po evropi , a u ostalom izgleda da ce te ostat i bez pasosa ubrzo, pa se ti nasladjivaj na mukama drugi , a tebi je sve gore i gore !!!
1:1