Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA OVOM RUPELU TREBA PROŠIRITI ANALNI OTVOR TO JE JEDAN OD VEĆIH PETLJANACA U SLOVENIJI.......
tip je obicni ljigavi karijerist, kao i svi slovenci. kad danas-sutra dode vrijeme za ulazak bih u eu, oni ce nam biti najveca kocnica ko hrvatima sada. ucjenjivali bi nas da moramo kupovati u merkatoru dnevno 5 litara mlijeka po glavi stanovnika. obicni suftovi.
Ta podrška slovenije za naš ulazak u eu je isključivo zbog SILNOG izvoza mlijeka i sličnih proizvoda u BIH.. 75.000 litara mlijeka se mjesečno uveze iz slovenije u BIH. Pored toliko poljana i mjesta gdje možemo uzgajati krave mi mlijeko uvozimo.
Marš u p1čky mat3rinu i ti i Evropska Unija.