Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhamed i jaran bukhari u akciji: http://hiddenlol.com/lol/163767
aneksija 😂😂😂
Rusija, vladavina oligarha. Drzava sa nezamislivo ogromnim resursima i narodom koji je neslobodan i koji od tih resursa ima manje od Londonskih povjerioca. EU, komunisticka tvorevina. Izrabljivanje covjeka, rasni i sexualni sovinizam manjine nad vecinom i ukidanje svih sloboda.
SAD, kapitalisticko-teokratska rusevina. Vladavina korporativnih sektasa i lazne vrijednosti ($). Drzava koja tone u fasizam. Inkvizicija modernog doba. KINA, komunisticko globalisticki monstrum. Drzava neslobode i robova.
@gertje Neka, hvala bogu. Tako i treba. Sta bi trebali? Da se puste kao Francuzi, Englezi, Nijemci i Svedjani da im kozojebi prave dzamahiriju od zemlje?
@dokjeovacabiceivune. Misliś Srbi koji su prodali Kosovo ko isto Srbi koji su imovinu u Sarajevu prodali i sad kmeee kako istjerani?
Naravno da su otisli. Pa ja ne bih jedan dan mogao biti u Sarajevu a kamoli da zivim u gradu sa 300 dzamija i bulama na svakom koraku. 2017. je , nije 1438.!
Referendum bio demokratija. Mogu ga podudlati licemjeri. Nek ne kupuju plin od rusa
Ziganteli nece zato sto se u Rusiji nije desio drzavni udar kao u Ukrajini 2014. godine
U Srpskoj Dan Žalosti ! Inače, svaki dan RTRS prenosi mišljenja stanovnika KAtalonije koji žele odcjepljenej od Španije ? A zašto ? Pa ne znam, ali vjerovatno jer je Katalonija bolji i bogatiji dio Šapnije !! Odatle su DOdikovi cikuzanti i uzeli onu ublehu da Srpska bolji dio BiH ! Ispočetka, sad je BiH zabranjeno spominjati pa ni toga Bolji dio !
hoce li sad njemacka otkazati dva sjeverna toka???