Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato vam je da su od vodecih bosnjackih lidera sinovi i kceri privilegovani gradjani pod vasom paskom a od nasih para, i to je jos jedan u nizu dokaza da ste suodgovorni za sve sto se ovdje desavalo od kraja osamdesetih do danas.
za \"fuj i bice\" Bolje da ne bude rata jer u suprotnom pripremite traktore prema HR ili Turskoj!!!
Mr. Davide , znate da u BiH najmanje pola Bosnjaka bliskih politickim krugovima imaju dva-tri i vise drzavljanstava, odnosno identiteta, pasosa, putovnica etc. Ogroman broj Bosnjaka iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i sa svih strana svijeta pored maticnog imaju i drzavljanstvo BiH. Znate da u BiH bosnjacki i kriminalci ostala dva konstitutivna naroda imaju najmanje 5-10 drzavljanstava, tako da je i za njih vizni rezim smijurija, lakrdija. O politicarima je nesuvislo govoriti, jer svaki ima najmanje par drzavljanstava. Kome ste vi onda zatvorili vrata svoje \'\'kuce casti\'\'? Primitivnoj bandi kakvu i zasluzujete a ko s bandom, ili s ludacima tikve sadi, kad-tad o glavu mu se obiju. Dakle do maximalno 15% ne Srba, ne Bosnjaka i ne Hrvata, nego GRADJANA ne \'\'uziva\'\' vase privilegije , ali i BH lider kao i kriminalci po svim vasim parametrima kompatibilni su sa vasim etickim i etnickim standardima drzavno-politickog \'\'uredjenja\'\'.
goni se i ti u tri pizde materine
Ko kaže da je građanima privlačna eu.Meni lično nije,jer je to najveće zlo koje postoji pored USA i Rusije.Meni je privlačna samo bih u srcu eu.Pustite nas da živimo na miru.Vi ste sve započeli.Nama je bilo super nekada...Sada nije nikome lijepo,jer je ovo zlo sve uništilo.Meni to zlo nije nimalo privlačno.
bice rata
Rat! Pa da i to rijesimo. Gdje je Dudak?
STVARNO MI SE ZGADILO OVO KALJANJE IMENA \"BiH\" OD STRANE ZAPDANJAKA. TO MI JE APSOLUTNO ISTO KAO DA JE NEKO 1942 REKO ENGLEZIMA. \" ETO, OVA EVROPA NIKAKO NE IDE NAPRIJED, NAZADJUE...ENGLEZI NECE DA SE DOGOVORE S NJEMICMA ...EUROPA JE FAKAT ZAOSTALA.....\" ZNAC ZBOG ONIH PAR POGANIH KALJA SE IME JEDNE CITAVE DRZAVE.... JOS JE ZALOSNIJE KAKO NIKO NE DIZE GLAS I UKAZE NA TO DA JE LICEMJERNO, NEPRAVEDNO I NELOGICNO KALJATI IME KOJE JE MNOGIM GRADJANIME OVE DRZAVE SVETO I TO SAMO ZBOG POJEDINACA KOJI KOCE!!!!! BAS SMO PAPCICI
Ma ja, za sve su drugi krivi! nista mi! Ruku na srce, neće ovde niko da se dogovara! a što bi se dogovarali? kad nam je ovako svima potaman! fuj
Pa hebo vam pleme i sve svete pa nece SRBI nikakav koncenzus, joj sprdanja i zahebancija, nema vece K U c K E od ove Evrope.