Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno! Osim ako nije Anti-Islamska i Anti-Mulsimanska propaganda i genocid. U tom slucaju ce odvratna EU to da podrzi odmah.
KIKI svaka cast!!! Ne samo da smo najbolji-najsuperiorniji, najpametniji(neznamo vise sta cemo sa nasom silnom pameti), najljepsi, najreligiozniji, najcistiji, najkulturniji(izmislili smo kulturu), najperfektniji... Jad i bijeda :o(
tako. Sve je ionako van svake kontrole, sta se sve trenutno desava, nije normalno
kaka ba evropa i amerika, mi smo najbolji!!!! (sarkasticna primjedba jer smo skloni pljuvanju po drugome, a ne cistimo u svom dvoristu)
necemo mi onda nikad u evropu... ma ionako nikad ne bismo usli, a sad smo zilion godina daleko... :D