Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno,kao davach a ne primach!hahaha
@proud to be, tacno receno. Mi smo bikovi u koridi za njih. Na kraju ce da nas ustroje,da budemo poslusni i da vucemo ralo. Marva kao da nije naucila da od ratovanja nema vajde. Ali,treba I\'m materijala za poneki dobar film u holivudu! Hunting party! Ojha. Zato sam napustio balkanske prostore.Ako ce vec da snimaju film,da bar glumim u porno-zanru! U zdravlje!
Naravno, kad napisem istinu, necete da pustite komentar, boli, boli...a tek ce da boli...
ma balkan je uvjek bio igracki vrtic velikih sila(amerika, turska, austrijska monarhija, rusija, itd.). sto je tito najpametniji(bio i bogami ce ostati za duze vrjeme) covjek iz ovih prostora?-pa zato sto je jedini bio sposoban da nas, bagru ujedini i tako osamostali. a ovaj put niko osim nas samih nije kriv, da se nalasimo u ovim go.nima. Pozdrav svim glupim nacionalistima.
Ovi nabrojase masovne probleme na balkanu kao spor HR-SLO, Srb-Mladic-Hol, Mak-GR. Znaci li ovo da BIH nema problema. Haj vala nek neko i druge negativno spminje a ne samo nas
NIsta cudno, i u EU ce se nastavljat prepirati, nije EU stalo da glume dadilje oko dijecije rasprave.... sve dok ne postignu dovoljnu zrelost neka prov rjesavaju svoje probleme, pa onda tek neka sanjaju o Eurima...dotle narstla im je trava na livadi, a krave gladne!!