Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ce EU istjerat Tursku iz NATO nego sto ce biti primljena u EU
Najvaznija clanica NATO saveza je Turska. Ne zbog neke sile ili vojne moci, vec cisto zbog strateskog polozaja. Iz Turske moguce je koordinisati i kontrolirati sve, Rusiju, Bliski Istok, sjever Afrike, pa cak i daleku Kinu.
Stao si u PM.Kako ce istjerati Tursku kad je jaca od 80% Drzava koje su clanice NATO saveza a drugo sve da ih izbace onda Rusija vlada evropom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma Turska više ni ne želi u EU, ovo ih Erdo provocira, kako ne kontate.
Rumunija Bugarska Mađarska ispunile sve složene pravne norme? EU se šprda sa zemljama gdje su muslimani većina. BiH je najbolji primjer tome. EU zemlje na žalost nisu se oslobodile nacizma semitizma i sl.
2025...Srbuja..Crna Gora ulaze u EU..politickom odlukom...BiH...Albanija...Kosovo...pridruzeni clanovi bez prava glasa u EU parlamentu....
Erdogan igra za Putina Njemu je Rusija bitnija od EU
Kako je Rumunija ispunila ualove a zesca cigganija
ko me zna zna da sam zadnji ko bi tursku htjeo u EU ali ako su zemlje ko litvanija primljena koja je prije nekoliko godina dobivala humanitarnu pomoc i koja ima cak nema ni asfalta znam licno onda bi mogli i tursku primiti
MA RUSIJA, TURSKA, KINA I INDIJA CE NA KRAJU FORMIRATI SVOJ SAVEZ
Pa trebaju prvo riješiti pitanje Kurda, dati im prava, jezik. Zatim, ako mi prije uđemo onda im staviti veto dok ne priznaju 5 miliona Bošnjaka i bosanski jezik te da vrate stara prezimena. Ima toga još puno.
I tako Rumunija ispuni sve uslove, hahahahahahh
Cuj clanstvo u EU. Nije nista uradio na tom putu, kao ni mi.
Nikad Turska i bilo koja druga država sa većinskim muslimanskim ili pravoslavnim stanovništvom neće biti primljena u Europsku uniju, to da upamtite jer je EU namijenjena samo za katoličko stanovništvo. U NATO su Tursku primili zbog ogromne vojne moći koju ima, a za EU nikad neće doći na red pa i da prođe 250 godina, baš kao ni Bosna, Srbija, itd. Maksimalnk što mogu je da dobiju kandidatski staus, a sve ostalo te drži na kvačilu. Živi bili pa vidjeli.
Grčka, Bugarska? Mislim da je i Rumunija pravoslavna
Grčka, Bugarska i Rumunija imaju većinski pravoslavno stanovništvo.
😂😂, koji šamarčina!
Ulaskom Turske u EU pola turaka bi zgulilo u EU. Zato Turska nece nikad u EU a ne zato sto su muslimani. Bem vas glupe i zadojene.
7.000.000 ih je u Nemačkoj
Parlament R. Turske još uvijek nije usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Eto kakvi su!
tako je, zamezi cica...