Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djede idi u pemziju
Nek ide I Sultan , odradio je dosta dobrog za Turke ali I poceo da pravi greške. Narocito u pogledu ekonomije tj. prerano je otkrio Karte a nije dovoljno ojacao drzavu od zlonamernih uticaja I ekonomskog pritiska zapada
Nadamo se da će mu to biti kraj...
na tvoju zalost nada ti se nece ispuniti
Evo i u turskoj se neka šestorka ujedinila protiv jedne stranke... da niste, vidite evo kako mi prođosmo...
Sreća pa Turska nema Lendu, domove naroda, visoke predstavnike i p*čke materine pa da mora prolaziti kroz isti cirkus kao i Federacija.
Nisu Turci budale ko mi
Oni su jos vece
Protiv Erdogana se udružili CHP ili ti ga naš SDP i HDP ili ti ga naši Abdičevci. HDP je direktni promicatelj terorističke organizacije PKK. U BiH su se protiv SDA udružili SDP, NIP, SNSD, HDZ, ABDICEVCI, KF. Kad sruše Lava SDA onda će SNSD,ABDICEVCI I HDZ srušiti hijene SDP, NIP, KF SBB, NS , na kraju neće biti BiH.
Kad je ovakva kakva je, neka je i ne bude. Čudna mi čuda.
Dosta vise njega i Orbana. Vrijeme je za promjene.
Dok god Orbana podržava znatno više od 50% Mađara nije njega dosta, tako je u parlamentarnim demokracijama.