Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto volim ove zemlje kad su žene i zetovi na važnim funkcijama. 🤑
@Cicibann Because I live in a banana state it doesn’t mean that I’m banana man because I live in the ass of the world it doesn’t mean that I am less worth
@Cicibann Turska ekonomija se raspada. Za godinu dana tečaj turske lire je potonuo sa 5,70 lira za dolar na 8,48 lira za dolar. To je inflacija od 48% za godinu dana!! U zadnjih 10 dana lira je pala 2%!! Jedino Venecuela ima veću inflaciju. Oni stariji se sjećaju kako je izgledala inflacija u bivšoj Jugoslaviji. Dobiješ platu i odmah je trošiš jer do kraja mjeseca za taj novac ne možeš kupiti ni burek. Sličan scenario se sprema i Turskoj.
Konkurs za posao: 🇨🇵- izvolite moj CV 🇪🇸- izvolite moj CV, 🇳🇱- izvolite moj CV, 🇺🇸- izvolite moj CV, 🇧🇦- poslao me Asim.
@naftalin Izgleda da je i u Turskoj isto kao u BiH
Zet po mjeri SDA moralne vertikale
Ovaj ce ih sve pobiti jer se fura na Sulejmana velicanstvenog :)
nikad im europski kršćanski klub, a masonska kraljica naročito i nije oprostio sraman poraz kod čanakalea..mmf im ne prašta što su ih otkačili..izvući će se turska..velika je to i prelijepa zemlja.
@Jajenaoko2x2 turke unistit
Ista priča kao i kod nas. Familija zauzme sve funkcije i upropasti državu
Guverner centralne banke i ministar finansija su odgovorni za organizacije tok novaca i stabilnost valute. Erdoganov zet kad je vidio da to treba raditi odmah dato ostavku. Nije upravljanje (mamangement) resursima za budale. poruka za ukcs.
@akuzativ Sam izbor da se živi u šupku svijeta pokazatelj je da smo manje vrijedni! Bolno al istinito!
Neka stavi drugog zeta... Serija Sulejman
Ahmet Davatoglu ,zadnji sposoban lik u Turskoj !Ostala samo rodbina i ulizice ...
Samo Asim je nedodirljiv. I samo mozda Chuck Norris.
Cuj zet mu bio ministar finansij
A Covicev zet nemilice trosi pare u onoj agenciji sto je vodi. Pri tome ga avaz hvali kako je ustedio na platama uposlenih. Lik skrshi milione na gluposti, a onda stedi preko ledja uposlenih i to avaz jos pohvali. Ovo je mila majka za nas
@MikiRubiroza Covic najjaci brat.
Brko brkane, moj omiljeni krkane! Napusti zetonja brod koji tone. Bice to dobro. Valjda ima jos kojeg zeta u rezervi. Ako nema, dace Allah dragi. Samo sabura.
Djeca nam se smiju, kada podobni unište traže se sposobni. Raspisati hitno konkurs za novog zeta, la familija samo na funkcije.
Turska je napuhani balon koji samo sto nine eksplodirao
@ibraga11 ako bog da nece ih biti
Kod nas je totalno suprotno od ovog,kod nas zetovi vode ministarstva prikljuceni na Fikretove respirarore,e to se se zove volja i ustrajnost