Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su ga rastvoriti samo u jakoj lužini.
Međutim, sami forezničari su doveli u pitanje ovu teoriju zbog toga što rastvaranje tijela djelovanjem kiseline može trajati mjesecima, prenosi Guardian.
N bi me cudilo da su ga i pojeli....
ovi muslimani su stvarno životinje... monstruozno šta su u stanju ugraditi. civilizacija će morati da riješi taj problem. tu nema kompromisa. ili izolacija ili deratizacija.
Mnogi si i u ratu 92-95 "nestali" u "carskoj vodi" (HNO3 + HCL u omjetu 1:3) a carskom je zovu jer rastvara i zlato. Netocno je da se zivo tkivo rastavara "danima" / za sat ili dva carska voda rastvori jedno tele /
Breaking Bad.