Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije će u Bosni zavladati bratstvo i jedinstvo nego što Turci uđu u EU
i glupom i gluvom i coravom je jasno da EU ne zeli Tursku u svoju zajednicu.
To care . Jedini on smije reći u facu :amerima,rusima i arapima ,pa i EU zvaničnicima .
Fasista bi u eu sad. Nije valjda da nestaje parica? Idi ti ukidaj evoluciju u skolama i grli se sa trumpom i putinom. To su tvoji dometi
Hah, čuj EU? Ionako samo dio Istanbula je u Evropi. Niti je EU želi, niti oni žele tamo. Ovo su jezičke igre.
taip trampuje..
Agony And Ecstasy Of Divine Discontent https://m.youtube.com/watch?v=3A2ZwMSZvnM&feature=youtu.be
Neš ti niđe, a kamoli da budes punopravan član EU, sve dok ne priznaš genocid nad armenima i kurdima. Kad spustiš glavu, priznaš ubistvo dva miliona armena, a kurdima daš autonomiju, onda možda budeš mogao razgovarati. Uh zaboravih i Gulena, i njemu kad tuki popušiš, tek onda će te EU pozvati da razgovarate. Licemjer bjelosvjetski!!!
Koliko ja vidim njemu ta EU ne fali puno.
gdje je ukopano tih 2 miliona nesrtetnika? Pitam jer me bas interesuje ... Kurdima autonomija ali onaj dio zemlje gdje im ameri odrede pa da nafta bude dzabaza amerikOnce ? Ne svidja mi se taj naziv autonomija i "autonomas" imamo lose iskustvo s tim ...
KOJE SU MEDIJE KURVE SAMO STAVLJAJU ERODANOVU SLIKU KAD JE LJUT I ONO ZLA SLIKA NIKAD NASMIJANU I SMIRENU SLIKU TIPICNO MEDIJIMA KAD DEMONIZIRAJU NEKOG
Novinari odskolovani u Dnevnom Avazu. Neki dan Keljmendija osudili na robiju, u Avazu naslov da je "Keljmendi oslobodjen od optuzbe x". Rekao bi covjek iz naslova da je potpuno nevin.
Ne daj bože! Dovoljno je turaka u Europi, treba pola vratit!
po kojem mjerilu? Mnogo cetnika je u americi treba ih sve prijaviti.
u stvari Turska i nece u EU
Mars u pizdu materinu azijatsku! Ti ces u EU. Dosta ste vi zla nanijeli Evropi i Balkan pretvorili u zaostalu prciju, pizda vam materina prljava, lijena i usmrdjena.
Dok su ti kevu bre guzili 550god lijepo ti je bilo
Pasulj je turska rjec - originalno fasulj (fasulye) ... ja sam Bosnjak i zovem ga GRAH ..... a vi? Pasulj ...meni je to dovoljno da znam kojim jezikom pricate ko ste sta ste i ko vas je napravio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sasvim korektno bez imalo koketiranja
e ne mere jarane..turska pripada 90% aziji i tamo pravite sebi uniju..
Erdo jacaj vojsku i ekonomiju i uzdaj se u se i u svoje kljuse.I moras imati najmanje 5 potencijalnih nasljednika koji ce nastaviti taj tvoj put koji je dobar za Tursku i Turski narod.Najveca greska je u muslimanskim zemljama sto lideri smatraju da poslije njih nece biti nista vise.I poslije Erdogana ce biti Turska a kakva to zavisi od izabira mladjeg progresivnog i mudrog nasljednika koji ce nastaviti da mudro vodi zemlju bas kao i Erdogan.
kad umre sultan raščupat će je kerovi isto jugu poslje tite.. to ti je dugoročni proces na kojem se već sada radi.
Oo pa nije valjda glup... Zna da nemaju sanse uci u EU... U EU ti jos ulaze Srbija, Crna Gora, BiH,, u dogledno vrijeme Kosovo i Albanija
Kosovo će sa Srbijom uči - Kosovo je Srbija ;)
Koji je ovo ljudina. Allah te nagradio!
Koji si ti idiot.