Komentari (511)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zbog kršenja zakona o islamu koji predviđa zabranu finansiranja iz inostranstva" Hmm, pa 99% crkvi izvan kršćanskih zemalja finansira se iz inostranstva.
Pa ako tim zemljama smeta neka zatvaraju.
@muslim2bec Ima li išta da tebi osim Islama da nije din dušman muslimanima? Pa pola Islama satra drugu polovicu Islama majmoone jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno je da će zatvarati džamije koje se bave radiklanim islamom. I Kina svašta zatvara pa nema rata sa islamom. Nego fatajte se vi privrede a ne vjere. Nikad više džamija i crkava u BIH a nikad se lošije i besperspektivnije nije živilo.
@zignateli Sine da nije bilo Bosanaca koji su se borili da oslobodite Vukovar cijela Hrvatska bi sad bila Srbija a Hrvati bi bili protjerani po čitavoj Europi... Valjal ova debilu
Pa i Erdoan zatvara gulenovce, a neko to tumači udarom na vjeru. Pusti ga da priča šta hoće, pa ti kidnapuje djevojčice i transportuje u Siriju. ko je kriv za onu omladinu koja je legalno prešla iz Turske u Siriju, a svi su tako otišli u smrt i propast. Imaće se on za šta pravdati na onom svijetu, za takve su sindžiri postavljeni.
Bošnjaci nose najveći teret zbog Arapa i Afrikanaca koji se ne žele integrirat u europsko društvo jer Bošnje su najmirniji Muslimani na svijetu a pošto su Muslimani baca ih se u isti koš s tim divljacima!!!
@gladijajator pa ako ćemo realno Bošnje vani su veći Muslimani od ovih što žive u BiH!! gledam neki dan prolaze dva auta sa švedskim reg. unutra djeca na zadnjem sjedištu sva zamotana dok ovdje u Bosni iako imaš na svakom koraku dzamiju ljudi skroz liberalni tu i tamo vidi se neka zamotana nana i to je sve!!!
Školski primjer kako jedna mržnja hrani drugu, a Kurc i Erdogan su desničari jarani.
Muslimani se nikad ne prilagode u novoj sredini nego hoce da se sredina prilagodjava njima. Treba pozatvarati dzamije i protjerati islamsku stoku tamo odakle su se i dovukli
evropa se treba ugledat na srbe kako da rese muslimansko pitanje
Ovaj bi 2016 godine omastio konop da mu nije bilo Putina
Dosta priče, samo nešto najavljuješ da bi pridobio neke grupe. Uradi nešto ako možeš i smiješ!!!
Erdolf Hitlogan i turski fasisti na aparatima :D
Bec ce pasti kad tad!
@Talijan Mogao bih ti malo gline zameziti
Sta te briga Erdogane-Protjeraj i ti 10 svecenia-A, ha, ha, ha...Kad bi ih bilo!Davno je turska rjesila krscane!Nece da shvati da je procitan i gotovo!
Trebalo bi iz Turske protjerat isto ovoliko vjerskih vodja (katolika,pravoslavaca i drugih) i zatvoriti isto ovoliko vjerskih institucija cisto da vidimo reakciju te snazne evrope...
Rece predsjednik nacije koja je pocetkom 20 stoljeca napravila genocid ned krscanima-armencima i grcima pobivsi milion ljudi!Drzave koja je "uspjesno " rijesila krscane tako da danas u tUrskoj zivi 0,2 % krscana i zidova a cak 99,8 % muslimana!
@brcak108 Komplet si u pravu tako treba u BIH sve sreda pobiti politicare pa popove i hodze fratre doktore profesore i sve ostale korumpirane gnjide i familije im zatrti da nikad se nemogu vise razmnozavati i siriti kriminal korupciju.
@3BvsCCCC Nije ni mogao biti kada je pojam genocid uveden tek nakon Drugog Svj. rata. Rafael Lemkin, tvorac genocida, je nasao 'inspiraciju' za medjunarodno priznavanje tog pojma genocid kao krivicno djelo nasao upravo u zlocinima nad Armenima.
Srbende slave austrijance a ovi ih ubijali ko muhe u dva svjetska rata..kad su se oslobodili Turaka imali su stanovnika ko tadašnja Francuska..onda su ih njemci i austrijanci uništili, kršćanska braća
Bar ih ne ruši kao ti u Kurdistanu.
Izgleda da i Erdogan voli da promovira selefizam kao i Bakir, zato ga ove naše domaće selefije i vole kao i Bakira.Koje se tu samo pare vrte od Saudijaca u svrhu širenja selefizma na Balkanu i Evropi, milioni dolara su u pitanju.Imaju svoje samoprozvane tzv. šejhove u Beču i mnogim drugim gradovima širom evrope koji im ispiru mozak svojom ideologijom da bi ih kontrolom uma mogli kontrolisati.Selefizam su stvorili Britanci da razbiju jedinstvo muslimana, to je jedno veliko zlo.