Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 milijuna Kurda u Turskoj 45 milijuna u svijetu.. A nemaju države...deri ih Erdogane... deri ih........deri ih!!
Oće li biti miting podrške Erdoganu i tekbiranje u džamijama za Erdogana ?
Erdogane prestani srat o PKK. Odgovorne svibznamo. Rusi, Iran, ISIS i ostale šije.
kakvu karoseriju haj nebitno, svaka im dala. samo ostro sa turskom bagrom
Uz duzno postovanje prema Erdoganu,ali Turci trenutno traze povoda da izvrse invaziju na Siriju,gdje Kurdi drze skoro cijeli sjever te drzave.Dao bih ruku za ovu opkladu da ce to tako uskoro i biti. Krece se u rat bukvalno do istrebljenja Kurda u Turskoj! Zivi bili pa vidjeli...
BesposlicarKojiRadi,ima logike.
ovom turskom diktatorskom đubretu erdoganu treba pod hino zabraniti bilo kakav kontakt s bih.
@datderepolice ... Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović telefonski je razgovarala s predsjednikom Švicarske Konfederacije Johannom N. Schneider-Ammannom, priopćeno je iz Ureda predsjednice. Švicarski predsjednik osobno je želio izvijestiti predsjednicu Grabar-Kitarović o odluci švicarske vlade o ratifikaciji Protokola III, kojim se Sporazum o slobodi kretanja osoba između Europske unije i Švicarske Konfederacije proširuje i na hrvatske državljane.
@HVO - sve je to tako, ali ti nisi Hrvat nego si Bosansnki Hrvat a najvise si skutor. I to jedan od onih skutora koji su se zahvaljajuci ratu spustili u Mostar i vjerovatno se obogatili na racun neke obitelji koji su ti takozvani Hrvati istjerali. Samo se ti pranzi ovdje - zapamti, ostajes Skutor. A znas koliko se pita Hrvatsak u Europi?
Sultan Erdogan da nama ovakav hoce jedan doci da postroji ovdje.
Kurda u Turskoj par miliona, dok u susjednom Iraku imaju svoju oblast bogatu naftom i plinom, značajna populacija Kurda živi u zemljama EU I Švajcarskoj, a svi su složni oko PKK, te traženju svojih prava u Turskoj. Gospodine Erdogan živimo u 21 stoljeću, ništa nećete postići zabranama, aparhejdima i vojskom, pogotovo kada i 30% Turaka sa Gulenom i višim slojem stanovništva misli drugačije nego Vi, a kad se tome doda interes SAD pjščani sat kuca u pravcu nekog novog proljeća.
Svaka vijest o mrtvim turskim vojnicima i policajcima je dobra vijest.
Kad ti dan pocne vijestima o mrtvim turskim vojnicima, znas da ce to bit dobar dan, pa makar i ne bilo vode.
@datderepolice ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurdi ce dobiti drzavu, svidjalo se to tebi ili ne...