Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Нико тако не кара ишљам као Јевреји.Доље капа, моје поштовање.Од њих треба учити како се сузбија азијска геноцидна хорда.Како су им испарцелисали Западну обалу, као лавиринт мишевима;)Граде насеља,шире се, и одатле их нико неће мицати.Ипак је то земља њихових отаца.
Erdogan je car
Rezolucije su za male, a za velike sile one ne važe
Ovo je prvi put u istoriji da je vasington zanemario rezoluciju un....isto kao sto ni turska nije zanemarila rezoluciju un o masakru i genocidu milione jermena i ostalih naroda u turskoj.Brko....smiju ti se djeca...:)
@mrAdil ...jaro...jesi ti glupi bosnjo?....slucaj ratnog zlocina ne zastarjeva....i danas mozes suditi za ww1,ww2...mozes i za turski genocid...
@mrAdil ...dat cu ti materi...nek se javi....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobar je Trump. daje priliku muslimanima da se ujedine.. mi to sami ne znamo.
@forgottenPromises odličan komentar :)
Ujedinite se i pobite sve sunite :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan..ti si obična džukela koja je zaziva rat . da gine narod..a takvi kao ti neće puške vidjeti..
reče ujkec koji ostavi sinoć komentar prije 13 sati 1 min -1 BRAĆO ČETNICI IMA LI NEKO ZA UDRUŽIVANJE , protiv ovi gmizavaca
baku li ti prevrtanersku hohštaplersku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)