Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesno kako se klix dusebriznici brinu za Tursku. 😀
Turci sebi biraju, pa kako im bude.
@Kurtuba... zanimljivo. Da izvines u *ovnima do grla a kao "brinu" za Tursku.
Bivši ambasador Evropske unije u Turskoj, Marc Pierini govorio je o uzrocima zbog kojih je turski predsjednik Redžep Tajjip Erdoan uspio pridobiti srednji sloj u turskom društvu. Ovaj visoki evropski zvaničnik, koji je funkciju ambasadora EU u Turskoj obavljao od 2006. do 2011. godine ističe da su velike ekonomske reforme i napredak,
koji je Turska ostvarila nakon dolaska Erdoana na vlast 2003. godine odigrale ključnu ulogu u pridobijanju podrške većine Turaka, a posebno srednjeg sloja građanstva. U razgovoru za CNN, Pierini je izjavio da se današnja prosječna turska porodica znatno razlikuje od one prije par desetina godina,
ističući da “ako uzmete danas jedan prosječni turski bračni par u tridesetim godinama, koji imaju dvoje djece i usporedite ga sa istim takvim parom prije deset godina, vidjet ćete veliku razliku među njima.”
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboli me neka stvar šta radiš u Turskoj. Samo nemoj svoju licemjernu nosinu gurati po Bosni. Šatro nas voli a sva ulaganja u bratsku Srbiju,valjda da ih ojača kad slijedeći put krenu u pohode.
Nista bolji nisu ni ovi drugi. Sto ne seru po Rusiji, Americi i Francuskoj za slican predsjednicki sistem kojeg hoce Erdogan? Sto ne seru po Britaniji koja ima rojalisticki sistem u kojem suveren postaje takav rodjenjem? Kurku. Sve su to ista gofna.
@Roin Ko kaže da su bolji? Pa i Rusi zalažo Srbe gdje im zatreba.A isto su uradili Ukraini što i Ameri Srbiji.Problem je to što se i Srbi i Bošnje žetoniraju ko kakve fufe, a ovi ih handre.
Svakog Turčina u inostranstvu pitaj i reci ce da je protiv erdogmaza, toliko zlo u 60kg i 10grm brkova
Ti turcina ni na slici vidio nisi, a kamoli sa njim pricao.
Meni je Turčin glavni šef, iz poznate istambulske familije sine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
turska se poslije ovog sumanutog idiota neće oporaviti sto godina.
Ne pratim, na osnovu cega tako mislis? Sta je taj tip uradio da se Turska nece oporaviti sto godina?
HAhahahhahahahhaha Dobar, dobar... Da hoce i nama ovakav jedan "oporavak" doci...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAD CE SE NACIOFASISTI ISLAMOFOBI I TURKOFILI OVDJE POKLATI VERBALNO! JOS JEDNOM DA KAZEM, POCUCLAJTE MI GA I JEDNI I DRUGI! VASA SRANJA NOSITE IZVAN BOSNE, BILA ONA SJEVERNA, ZAPADNA, JUZNA, ISTOCNA ILI CENTRALNA.
Sumnjiv je ovaj Erdogan (mozda je spijun jastebova iz pentag)...nekako mu sve odvise olahko ide od ruke.
Hvala vam turci na pomoci u ratu
gdje je granica izmedju "razvoja" i "propadanja" ?
2/6 radit zlo, a nadati se dobrom , nikad nije moglo.....zlo se rađa u čovjeku i hrani njegov ego.....daj nekom vlast da vidiš kakav je čovjek.....gospodo Turci ne zanosite se ovom budalom što vas vodi... on će mnogo krvi vaše proliti za svoje ludaćke vizije....smakni te ga čim prije Sa većerašnjim zalaskom sunca, vrijeme je odbrojano....
@elementaaaL ...katastrofa će biti za narod sigurno...