Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasan je Erdogan ali je ujedno i pravi lider bez obzira na autokratsko vladanje. Uostalom ima i jaku podrsku turskog naroda. Bez obzira na sve ja ne mogu podrzavati Turke iz dva razloga: 500 godina su mi Bosnu drzali pod okupacijom plus pocinili su genocid nad milion Armenaca. Preko sveg tog bi se moglo preci da su se odrekli neoosmanizma i priznali genocid. Svojim ponasanjem podsjecaju na Srbe.
krv nije voda
Erdogan vodi Tursku u propast i upravo je to sto neke velike sile hoce i zato se smiju Erdoganu. U Turskoj se trenutno desava isto sto se prije 20-30 godina dogodilo Venezueli ( zemlja s najvise nafte). Venezuela je tad bila 10x bogatija nego turska danas i tamo je ekonomija cvijetala (ekonomski mjehur) i to je zavaralo ljude, niko nije primjetio da se istovremeno inflacija povecala i da je sve poskupilo tako da je narod na kraju ipak sve manje imao. Isto se trenutno dogadja u turskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Pederčino, pusti onih 140 i više novinara što ih po kazamatima držiš ...???? Kurdi će se sami tebe kutarisat, samo vremena ...! ! !
Po kom pravu ovaj ima ikakvo pravo da bombarduje u tudjoj državi? Kako? Ovo je čista agresija na tuđu suverenu državu. I ajd da on bombarduje isis, nego bombarduje kurdski narod u tuđoj državi! Pa ko to može da podržava, ma koliko god volio tog brku.
Eto sta se desava kad propali fudbaler preuzme zemlju.
Jadni Kurdi, sta sve prezivljavaju. Oslobodise Siriju i ovo im je hvala.
Ovog zvekne neko ludilo s vremena na vreme!
@Alipashinac , puno je budala takvih kao ti,ali izgleda da si ti bas diplomirana budala!:-)
Turska napada kurde u Siriji?! Jel ovo neka zahebancija? Turska ulazi vojno, bez saglasnosti Sirije, na njen teritorij da poubija kurde koji zive i u Turskoj iz razloga jer ne da kurdima autonomiju, a pod isprikom da vraca najstariji arapski teritorij njenom pravom vlasniku?! Ko da su mu ameri bili mentori.
Od silne demokratije i sekularstva ostalo je izgleda samo unitarizam u vlastitoj izvedbi.
greška je ovo što rade kurdskom narodu.. možda sad mogu ali u budućnosti će se vidjeti da je to greška... Kurdi nisu mali narod ima ih 30 miliona
Pogani brko i pogani turski nacionalisto. Turkofilija je bolest. Njemu je islam na 12. mjestu. Obični turski bolesnik kojeg ne treba vezat za Islam nego za Tursku i pogani Turski nacionalizam. Turci su bolesna nacija, među kojima ima muslimana al na turski način. Prebolesni za svojim turskim stilom i svemu turskom. Brkane, kad ti je islam na 1. mjestu,što ubijaš kurde, a Izrael i Mijanmar ne smiješ. Znaš samo čebad i ulja poslat pred kamerama. Licemjeru turski.
Valja nama sad pomoci babi Erdoganu kojemu nas je rahmetli Alija ostavio u amanet na cuvanje. Pa jel' tako? Jasta radi nego je tako .
joj lavaaa xD hahahahahahah ne smiju se ljudi ni bunit sto ih pobi sve erdogane osvoji i bosnu molim te :D
Mnostvo anti Turskih komentara a vrlo malo onih objektivnih i nimalo neutralnih. Moj komentar ce izgledati ovako: Ko ste vi da kazete da Turska nema ili ima pravo na zastitu svojih nacionalnih interesa? Ko ste vi da kazete da je Erdoan ludi brko, starac itd? Vi ste obicna marva koja se nidje i nista ne pita. Obicni iskompleksirani landohani, lezihljebovici koji misle da su svojim komentarom rekli nesto pametno. Vec ako vrijedite necemu, sprijecite Tursku vojnu akciju. Hajde cekamo!
Pomoci ce nama komsije ako nas opet napadnu Smrdi, KO NAS BRE ZAVADI
poštujem ljudska prava, ali koliko meni odgovara
Jes maher za demokraCiju… aferim!
https://www.youtube.com/watch?v=ElUzCQR4c2U
Erdogan podsjeća na Hitlera