Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada su prije tri godine novinari pitali papu...da li ce biti treci svjetski rat...on je kao iz topa odgovorio...pa on je vec poceo...
naravno...ali ovaj puta vatikan se nece spasiti.....sultan je vec dosao da vidi sta je njegovo...:)
@SrboHrvatskiBosnjak ...nije samo vanga...svi od nostradamusa na ovamo isto pricaju...kod srba imas bracu tarabice i jednog za nas nepoznatog proroka ali on je informacije dao njemcima...stevan bogic...muslimani ce okupirati i zauzeti evropu...istjerat ce katolike....a onda ce doci car sa istoka i otjerati muslimane...ali ni on nece ostati dugo jer ce nakon cara evropu naseliti zuti ljudi...kinezi....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba tako...........fino...............fina vijest
JEL SE PREKRSTIO ?
@zalostoddrzave to Papa od njega ne bi nikada trazio..........gospodin je to coek !
@chapito Ma da, zato tvoj “Vučko” dudla erdi da mu otvori fabrike po Srbiji. Po tvojim komentarima se da primjetit, ljubomora i zavidnost jednog debilnog jebivropljana, koji iz kartonske kućice tipka komentare ozlojedjenosti, preko kineskog mobitela. Smiješan si.
uu sto mi je neko izivciran :) pazi zdravlje prijatelju :) nije dobro za zdravlje bit fasista ili podrzavati fasizam zato samo polako :) nevjerovatno kako se fasisti brzo razljute kad im navedes cinjenice pa onda pocinju vrijedat jer nemaju vise argumenata..to sve govori koliko imaju u glavi :D Inace, neznam ko je vucko a i nemam veze s Srbijom tako da me briga sta oni rade da bi neko tamo otvorio fabrike:)
@chapito Erdoan “fašista”?? Jel to on pravio Konc-Logore po Europi nekada i pozivao na osvajanje svijeta??? Har har. Pa ja ne pjenim iz zavidnosti i ljubomore ko ti? Krivo ti je što Erdo nije paganin, kojeg bi najradije imo u vlastite redove političke elite. A koje si ti “činjenice” naveo bezvrijedni jebivropski parazitu sem da si Erdu “fašistom” prozvao a nikakih dokaza za to nemaš. Erdo tamani PKK-YPG fašiste po Afrinu, e to tebe peče. Pazi na herciku da ti ne otkaže.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj Erdo, izšaketaj to vatikansko-pedofilsko smeće, kad si već tu. Taj ti je puč blagosiljo. Isto ko i pedofil Kačavenda koji je blagosiljo tenkove i njegove mantijaške spodobe sa kamama. Može ti ga samo pofafat. Samo mu pokaži prstom na Afrin riječima: Tišina kopile, jel vidiš kako ovi tvoje prolaze? Hoš da i tebi Rim izorem tenkovima, yebo ti Trump mater!”. Ma samo pjene, razvalio si Afrin, Džarabluz i AlBab a ovi samo pjene i ništa.
moramo kupovati tursko naoruzanje pod HITNO !! par "Korala" da sjebemo komunikacije na balkanu , par onih bacaca raketa sto ruse avione ( su-25 , migove naravno) , a ostalo imamo .... :)
🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 🔷Za sve neupućene ovo je Bosna i 🔷 🔷Hercegovina 🇧🇦⚜ 🔷 🔷 🔷 🔷🇷🇸Srbija je tamo- ➡️ 🔷 🔷🇭🇷Hrvatska je vamo-⬅️ 🔷 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
dosao krvopija da siri mir :)
Ne znam koga ova žena sa čalmom na glavi stalno predstavlja. Ako je musliman onda neka se tako i ponaša , muslimani svoje supruge ne izlažu javnošću .. A ova je vala dodijala sa svojom čalmom na glavi i u džins pantaljonama= muslimani na baterije.
Dje svega ti skokni do njega pa mu to rekni i javi nam šta na to kaže...ako mu uspješ prić od njegovih specijalaca koji ga danonoćno čuvaju bolje nego onu spodobu Krampa njegov Sekret-Servis il Servis za tjelesne Sekrete.
ma ja a ti si nam odlika pismenog i svijetskog covjeka ...e moj debilu ...nije svijet samo tvoj krmetnjak ...
Kae e vidjaj Franjo voj ce biti najveca dzamija u Evropi😂😂😂
dovuko "hereke" tepih pa ga prostrli odma u vatikanu vidi se na slici...
@mco Dovuko Hereke tepih, donio vrućih đevreka... začudio se koliko po stropovima ima renesansnih meleka.
imali slika kad Erdo ljubi ruku pravoj vjeri
Po mom misljenju to su ovi koji Bosnu i ne dozivljavaju kao svoju drzavu tako neka idu, ko im brani. Onaj ko voli Bosnu i ostat ce u njoj :) Nisam ni u jednoj stranci a zaradjujem dobro, isao sam malo na van i ustedio da pokrenem svoj biznis ovdje, za sada je sve ok.
svi papundreku moraju na koljena osim kim jong una
Kako ide ona stara osmanska pjesma ? Aha - neka znade sveti otac da cemo ga nabiti na kolac 😅
Sto ti je biti jak i sve jaci odmah te papa pozove da mu se ispovidis i njemu ponesta udjelis!!
udjeliš..hahahaha jesi ti baš papak ili se praviš
Da li je iko još poslušao papu i prekinuo ubijanja ?
Kad vidim ove na slici, moram pet puta da se prekrstim i molitve protiv vradzbina izgovorim. https://i.imgur.com/E1U8mPu.png
PAPA SATONA
znaci sad ce Erdogan i u Vatikanu pocet kmecati, zao mi pape da to mora slusati :D Imali ikoga na ovome svijetu ko vise kmeci od Erdogana? kad god otvori usta samo cujes "kme kme fasisti kme kme teroristi kme kme svi su protiv nas" ko mala bebica kojemu treba paznja roditelja. Iako nije nekid dobar politicar ali bar se imam cemu smijati kad on otvori usta :D
@bbb pa dobro isto tako netreba ni Venezueli, Brazilu, Kolumbiji, Ecuadoru, Mexiku, Indiji- cak jos manje nego turskoj jer turska moze samo sanjati da ima resurse kao navedene zemlje ali svejedno slicno kao i turskoj i njima kroji amerika i rusija sudbinu, dzaba sve resurse. Dzaba sve resurse svijeta kad China, Amerika i Rusija ih kontroliraju.
@bbb prijatelju sto se toga tice si vrlo neobrazovan ili cistas neke populisticke desnicarske novine i vjerujes u to sranje. Cinjenica je, da Turska nema sve moguce prirodne resurse- jedna mala regija u kolumbiji (Choco) ima vise priprodne resurse nego cijela turska. Turska nema ni 5% priprodnih resursa kao sto ih ima Chile, Brasil, Venezuela, Ecuador, Peru, Kolumbija i Mexiko. Mexiko ima jacu ekonomiju i vise prozivodi od Turske tako da sve sto si naveo nema veze s istinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dva najveca zla na jednom mjestu! Koliko su samo nanijeli zla napacenoj planeti. Vatikan i osmanlije istorijski gledano, a danas i islam, generalno.
tako je ... vjere i kapitalizam - to je najvece zlo na ovom svijetu.