Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je praktično povukao vojsku iz oblasti Gaza u Palestini ali ne zbog Erdogana već zbog Irana. Brko samo prdi u vjetar.
hajd makar i da prdi,mada Turska sa preko 2 miliona vojnika i nije neka prdina bara...neg princeza jordana selma pilot oborila 5 projektila iz irana...
Nazalost brodovi iz Turske svaki dan plove za Izrael, puni ruda i materijala. Turska mora uvesti sankcije Izraelu i sve arapske zemlje. Na to ih Iran citavo vrijeme poziva. Samo da svi pogase ambasade i zablvrnu robu, drugacije bi se cionisti ponasali, ali jok, oni jos odozgo presrecu rakete iz Irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Posalji nosac aviona kao Francuska I Engleska, I obaraj sve projektile koji lete prema Gazi, ako nisi u stanju, onda prestani s.ati vise
Nazalost brodovi iz Turske svaki dan plove za Izrael, puni ruda i materijala. Turska mora uvesti sankcije Izraelu i sve arapske zemlje. Na to ih Iran citavo vrijeme poziva. Samo da svi pogase ambasade i zavrnu robu, drugacije bi se cionisti ponasali, ali jok, oni jos odozgo presrecu rakete iz Irana.
Vakat je odvec da se ummet ujedini...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brko, ne rise. Kome ti palamudis?
Brko, ne rise. Kome ti palamudis?
Ti se za Palestinu boriš isto ko i ja sa Dobro je..Nikakve razlike tebe i mene.Sramoto !!!
Vidjeli smo kako se boriš.
Samo da zaustavite izvoz u Izrael , dovoljno je to problema…ali ni to nista u stanju
Ako ćeš se boriti kao i dosad nemoj bgti
Da se sutra zarati u BiH ovako bi samo pričao brko poslaću pomoći BiH evo samo što nisam poslao pomoći BiH. Iran je zaprijetio i još najavio napad na Izrael i to na više mjesta u Izraelu.
Pa rokaj brko ti barem imaš s ćime šta ćekaš
Sve se cini da je dejjal na djelu, i da sije po svijetu fitnu iz coska a zapadni ludjaci vec pod njegovim vodstvom....
Blablabla samo lupetaj. Dobro se boris, poslovna saradnja izmedju Turske i Izraela nikad bolja. Boris se super 👍🏻👍🏻👍🏻
Blablabla samo lupetaj. Dobro se boris, poslovna saradnja izmedju Turske i Izraela nikad bolja. Boris se super 👍🏻👍🏻👍🏻
Ne bi da ulazim u dublje analize. Činjenica je da su Palestinci sve teritorije gubili u arapsko izraelskim ratovima. Npr napadne Egipat oni izgube teritoriju itd. Da su se uzdali use i svoje kljuse, danas bi imali puno više zemlje i države. Da skratim palestina je formirana ovakva kaka jeste samo zbog muslimanske braće koja je branila kao njihove interese.
Svaka ti je na mjestu
Treba da kritikujete saudiska arabiju I Jordan koja pomaže izraelu a vi kritikujete Tursku . Saudiska arabija je najvće zlo muslimana Treb svi da bojkotukete odlazak na hadz samo zbog saudiske politike prema palestini . Iran Turska jedine zemlje koje nešto rade i imaju muda da i nešto urade od te proklete saudiske arabije
kao sto ste bili uz nas dovoljan je nama Allah i divan je on zaštitnik.
izborio si se deda tvojim zeljezom su projektile pravili, tvojim cementom utvrdjenja... nemoj se vise brinuti čiča boga ti