Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce rusi naoruzati kurde do zuba gratis
neka naoružaju, to ce im (kurdima) ubrzati propast hihihih
e moj jadni Erdagonu izvinuo bi se ti da nemas nato iza sebe koji koristi tursku za napade prema muslimanskim zemljama -osvrni se malo SIRIJA _EGIPAT ALZIR IRAK _iza svega stoji amerika koristeci turske baze a imas i ti ite kako koristi od tih unistavanja zemalja
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Neko ovdje zakuhava
e moj jadni erdagonu izvinuo bi se ti da nemas nato iza ledza koji koristi tursku za unistavanje zemalaa poput egipta iraka sirije alzira zna se dobro ko stoji iza toga amerika ,a i ti imas koristi od toga -i a je usao u vazdusni prostor turske to nije razlog za obaranje aviona -a normalno je da turska vojska ulazi u IRAK u SIRIJU -samo polako dok nebudes slusao ameriku imaces i ti i te kakvih problema sa kurdima kad dobiju od amerike oruzje -pa kad kaze amerika treba smjeniti erdagona silom e onda nastupa rat u turskoj -zivi bili pa vidjeli
I pitala ga novinarna CNN hoce te li se izvinuti rusima NJET
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo za gospodina Edrogan-a! Brani svoj stav sada kao i vazdusni prostor, a Rusi nek se izvinjavaju sami sebi, jer ocito da nisu tako mocni kad je u pitanju neko ko ih se ne boji, ko je naoruzan i spreman da uzvrati. A oni nek nastave da pokazuju silu na civilima i djeci, to im dobro ide i tu su jako, jako mocni. Respekt Edrogan!
Ovaj je bolestan lik mnogo, ufatio furseta kao da je neki sultan, a karina matora obicna!
Ahaha samo da nadodam jbo te sta da nama uleti avion hahahaha jbali smo jeza u ledja pa mi nemamo ni dron-a onog djecijeg a kamoli borbenog aviona a ovog lidera turske ni jedan turcin ne voli biti ce njemu linc za sve njehove godine
Dragi nas Sultan... Tayyip Velicanstveni!!!!
Rusi su taraba, al prava taraba.
EJ ZA CNN.
ADOLF ERDOGAN
puna podrska turskoj i natou, jebi male ruse
Pa da ste se izvinuli mene bi zacudillo poznajuci zatucansot, zato su evropljani uvijek bili ispred... to bi bila mala gesta a puno bi znacila svima i na smirivanju tenzija i vise bi od nje imali koristi Turci nego Rusi.... turci ostaju turci
Da se izvinjivaju zato sto Ruski avionu ulaze u njihov zracni prostor? Turci su ih upozorili sta ce biti prije nekoliko mjeseci, a Rusi su takvi sto ti tvrdis, zatucani, pa nastavili svoje igre.
Balkan, na čemu si danas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad su se islamisti izvinjavali za svoje zlocine?
Sravni smrdljivu Tursku do temelja, i ćao, kakvi su to cigani.
hahahhahahahhahahhahahahhahahahahhaa
kako je glup frajer malo je reci...gdje ces bolan na rusiju?!?! erdogan je cista americka lutka
Rusi upravo oru granicu izmedju turske i Sirje konju teroristicki. Zasto to ne kazes?
Ni jedan strani medij nije to napisao tako nemoj siriti dezinformacije sa blica telegrafa i sl sajtova.
Jel neko trazio izvinjenje teroristo? Turska vise nece ni jedan avion podici u vazduh majmune. Ja ne znam gde klix zivi?
Sasvim sigurno jok. Rusi su danas oko 20 puta uleteli u Tursku. I nijedan turski avion se nije podigao. pogodi zasto?
Cuces sutra vehabijo.
...covjek opasnih namjera...
Erdogan je naivna budala, već skoro 48 sati Rusi razvaljuju Turkmene a nigdje ni jednog turskog aviona ni na 100 km od sirijsko - turske granice. Razbucali su im juče sve granične prelaze tukli im "humanitarni" konvoj i šta bi... Erdogan je tražio zonu zabrajenog letenja i dobio je ali za turske avione i to još nad teritorijom turske bar u pograničnoj zoni sa Sirijom. O dejstvu turske avijacije po Kurdima u Siriji sad mogu samo da sanjaju. Pošto su izgleda i sisrijske baterije Bukova izvedene na vatrene položaje trenutno imamo zabranu letenja osim za Ruse i Sirijce...znači da Rusi na očigled Turske tamane turkmene zbog Erdoganove poslušnosti Wašingtonu.
Jos im sad Rusi uvode embargo na uvoz robe i Turske mislim da se Erdogan preracuno u svojoj zelji da se ulize Izraelu
Nikakvih tu ekonomskih sankcija neće biti jer to ne odgovara ni Rusiji jednostavno ih kažnjavaju time što im ne daju nos promoliti dok "peglaju" turkmenske pobunjenike...po Twiteru SU 24 i SU34 dejstvuju cijeli dan u pratnji lovaca SU30SM a smontirali su i S400 a tu je i krstarica "Moskva" koja pokriva to područje i usput dejstvuje krilatim raketama po džihadistima...Turkmeni mole Erdogana da ih više ne brani. (: