Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhametli država. Treba svi da se ugledaju na našu Tursku.
A kome su slali pomoc...ID i Al Nusri...kakva suplja prica koju samo na kliksu mozes procitati.
pa kolko su love zgrnuli na nafti surujuci sa teroristima malo su dali mogli su bar 5 puta tolko
Bakir uzeo 3 miliona od humanitarne pomoci, opljacko crveni kriz, merhamet i pravi sergije po Dzamijama
erdoan je u pravu...ali ne kaze da je vecinu tih para uputio u bih.....eeee sad sto su se one negdje u putu izgubile to je vec drugi padez :)))......pa saudiska arabija je poslala u bih 50 milijardi pomoci pa se ne hvale :)))
@ovcar ....slali su...koliko su mogli...u ono vreme rusija i grcka su bile u velikim problemima.....ali nama je puno vise znacilo desetak brace iz rusije i grcke sa nama u rovu.....kao sto znas kolo srece se okrece....
@Iritator_klitorisa .....aaahihihihihihihihihihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sultaneeeeeee! Allah te nagradio i poživio!