Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara prica .. hriscanski dio bogat, razvijen ..i.slamski dio siromasan i zaostao.. is.lamski dio hoce da se prikljuci na socijalnu pomoc hriscanskom, sada kada su vidjeli sta su napravili
Ovako ce i kod nas biti. Bice referendum jeste li za cjelovitu Bosnu u EU. Na nasih 24 posto mi cemo glasati ZA, Srbi i Hrvati na 76 posto reci ce NE. Rezultat ce biti Republika Srpska i Herceg-Bosna u EU, a mi u zajednici s Turskom, Kosovom i Albanijom.
halo majstore izgori gumica :-) kako ces bRez nje brisoOOooti?
Karajlicu, kad ce onaj zid prema EU?
ona i inzko su idealan par
Izvine ili izvini... Pitanje je sad.
a sad lupi palac dole izbriši cookies pa nastavi. u nedogled u nedogled
Pošto glasaju ljudi a ne teritorije će do refrenduma taman da bidne 60:40 za 24. pusić
Ko je taj Erdogan da prostite?
Jadni mali djecacic iz crkvenog hora, mora da si mnogo propatio, ali budi strpljen. Djecaci iz crkvenih horova sirom svijeta vec dobivaju odstetu za zlostavljanja, doci ce red i na tebe, a i na to da se zakonski zabrane pdfilske organizacije, pogotovo one koje za sebe tvrde da su Bozije drzave.
Opet brisete, Dodik vam mame odradio.
papa upravlja crkvom, ne ukazuje mu se nikakav bog koji mu sapce na uho da napise knjigu koje se svi moraju drzati. muhamed je svim muslimanima primjer kako treba zivjeti, znaci ili ces biti pravi musliman i zavrsiti u zatvoru kao pe.do.fil ili ces se odreci islama.
Papa je nas i sve mu je dozvoljeno mi kritikujemo samo tudje.
ma pusti ti pape, zanimljivije je sta radi osnivac i centralna figura islama: http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&task=view&id=200
Sinko, mali djecacici su tradicionalni vatikanski specijalitet. Sjeti se samo kako su Hitlerovca Ratzingera nedavno mase primile u Spaniji, ali i kako ga primaju gdje god krene.
http://www.sex-in-islam.com/images/muhammad-aisha-pedophilia-child-sex.bmp