Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se ti izvini Armencima . I nemoj puno da brbljas , mogao bi lose da prodjes . Jos si nam malo poteban da zavrsimo sa Arapima , a onda dolazis ti na red .
ERDOGAN >>>>>>>>>>>THE KING..................
Bravo Erdogane! Bravo Turska! Zemlja funkcionise samo tako. Ne daju nikome da se zaje**va s njima. Gledao sam neki dan reportazu o odabiru zemlje za ljetovanje i sad u vezi cijena stranih proizvoda kazu kalodont Colgate u Spaniji i Hrvatskoj kosta po 1,90€, a u Turskoj 4,99€. Imaju svoju proizvodnju bukvalno svega ne daju da im import bude veci nego export. Strasni su! Turska samo naprijed!
Dodati na to i 91 mrtvog Norvežanina koje je uz pomoć Mossada ubio krščanski ekstrem i terorist plave kose...