Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir ce se ubiti..
Koji lazov..a novinari koji su objavili dokumente o trgovanj sa isilom osudili za spijunazu..prakticno potvrdili da trguju..jer da nisu..otkud onda da je spijunaza u pitanju?
turkey = isis
USA + ISRAEL= ISIS ;)
Pošto se Turska opasno približila Rusiji u ekonomiji i "turskom toku", Ameri skontali da je vrag odnio šalu i da će biti ugroženi, pa zato zavadi Turke i Ruse. Otkud odjednom Evropa toliko širokogrudna prema Turskoj, daju pare koliko treba i preko toga ispod ruke, otvaraju poglavlja za ulazak u EU i eto ti turske za godinu u EU. Sve je ovo scenario ujka SEMA.
Pa cijeli svijet kupuje naftu od Saudijskih terorista, koji imaju šerijat po modelu ID-a. Kad svi tako fino optužuju Tursku, neka momentalno prestanu da kupuju naftu od Saudijaca, zbog potpuno iste državne ideologije. Sve su to licemjeri žešći.
PODRŠKA ISTINI - SMRT LAŽIMA I SMUTNJAMA!!
Kako je lud lik za nepovjerovati...Sta je s onim silnim kamionima sto ih satrase sto su isli za tursku,kolona ne mozes ih izbrojati....aferim ti ako tako pricas i to sve radis a ne bojis se onog odozgo...
Koliko je Putin tuzan da od tuge sve vise iznosi lazi o Turskoj
Jiagulan ti si stvarno bolesna zena
...jes. i slobo je reko da će dat ostavku ako se dokaže angažman u bih i hr. ne čudim se političarosima koji lažu, nego blećcima koji im vjeruju.
spustite me odavde:)
veliki gospodin koji natavlja pisati po levatima i rusofilima
Kakir bolesnjaci na aparatima
pa trguje jer je to americka nafta. Ovim je matirao sam sebe
E sultane sad si na je bao...ovima nije vjerovati http://webtribune.rs/breaking-news-severna-koreja-preti-da-ce-nuklearnom-bombom-tursku-obrisati-sa-mape-sveta-video/
toooooooooooooo
A i camuga zavrce usi super brki... http://www.index.hr/vijesti/clanak/ostra-poruka-obame-erdoganu-igra-se-promijenila-sto-je-previse-previse-je/859206.aspx Brkati papak umislio da ce Belgijanac ili Amerikanac ratovati za njega pa se osilio...jarane jednoj nuklearnoj super sili ne mozes prijetiti ako nisi i sam takav a ocekivati da amer stavi glavu na panj zbog turcina je u naj manju ruku naivno. Sada ces jaro kusati sto si zakuhao u nesrecnoj Siriji.
Zvuci poznato? To inace kazu kada im poslovi nisu cisti.
a sta se kaze kad su poslovi cisti
Onda se ne prica vec se radi
Prije svega, bruka je da medjunarodna koalicija od preko 60 zemalja, ukljucujuci SAD, Rusiju i neke od vodecih svjetskih vojnih sila, ne izlazi na kraj sa grupicom najobicnijih probisvijeta i hohstaplera, kakav je ISIS. A ako se ne varam, ISIS postoji vec, bar, 3 godine. Blamaza! (kako drugacije okarakterisati? A kad je trebalo "skinut" Sadama Huseina ili Muamera El Gadafija, znaci aktuelne vlade koje su imale treniranu vojsku i policiju, pos'o je uradjen za svega "par" sedmica. U oba slucaja. Samo kad se hoce... Sto se Erdogan-a i Turske tice - ukoliko Putin zaista dokaze da je Turska (na bilo koji nacin) "shurovala" sa ISIS-om ( u sto ja ne vjerujem!), ostavka je...nista. Trgovanje sa teriristima bilo bi, prakticno, podrzavanje terorizma. A to je velika stvar, za koju se odgovara, uvode sankcije... Pa i glave padaju, kao u jos svjezim slucajevima Libije ili Iraka.
Sa ISIL-om trguje Asadov rezim i to je dokazano 1000x, a to podrzava Rusija. Sad im je potrebno okrenuti pricu prema Turskoj da bi mogli da nastave svoje operacije bombardovanja opozicije i podrzavanja Asada. Budala zna da se ISIL ne bombarduje 500km od mjesta gdje se nalaze, odnosno gdje se nalaze Sirijske opozicione snage. Jeste li ikad, otkad postoji ISIL, culi da su oni napali polozaje Asadove vojske? Naravno da niste jer se i ne bore protiv njih. Putin svoju pricu moze pricati maloj djeci, svako pametan vidi koji su njegovi ciljevi u Siriji. To sto je mrznja prema muslimanima jaca od zdravog razuma je druga stvar. Niko nije ni ocekivao da ce cetnici i ustase stati na stranu pravde (da me neko nebi pogresno razumio, kad kazem cetnici i ustase mislim na fasiste, a ne na Srbe i Hrvate za koje se kod nas ovi pojmovi vezu).
Treba braniti sultana, što prije napuniti one autobuse dobrovoljcima i prava Turska. Srbi se isto trebaju odužiti Putinu. Sramota je da gubite vrijeme na klixu.