Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasli su koga ce da napadaju,tu saku jada sto je ostala u Turskoj
Opet mosad i zapad zeli da ocrni i diskredituje Tursku i predstavi je kao radikalnu islamsku zemlju
Dijelim tvoje mišljenje. Iako ni Brko nije sasvim čist kad je u pitanju poticanje islamskog radikalizma u Turskoj.
Mossad. To je njihov modus operandi. Slično su pucali i po Charlie Hebdou 2015. Cilj: podići netrpeljivost između muslimana i kršćana na najviši mogući nivo.
Monstrume pronaci,uhapsiti i za prvi stub.Ne treba suđenje.
Ufatice neke jadne Kurde
Uhvatićeš nekoga, ko ti nije podoban!
Isil će preuzeti odgovornost i svi će ovdje komentarisati islamski teroristi, a namjerno će zaboraviti vijesti od prije dvije sedmice kad su Turci polivali kampove Isila u Siriji jer se bore protiv njih zato što su Cionsitički projekat
Sve ovo smrdi na cioniste ! Erdogan ih masovno hapsi po Turskoj i njihove Mosad agente i tako sprečavaju terorističke napade.
Logicno da je to djelo neprijateljskih tajnih sluzbi
Napiši cionističkih teroristi stilskih organizacija.
znaci vec su uhvaćeni
ko može tvrdit da ovo nije bilo nešto privatno ko može
Zbog stava o Palestini mogu se očekivati ovakve stvari. Zanimljivo je da ovi napadaju i hrišćane i muslimane. Cionisti ne miruju i očekujemo da će njihov cionistički ISIL preuzeti odgovornost za napad !
Šokirani smo svi ali smo očekivali, nije slučajno Erdogan hapsio špijune prije 20 dana, zna on kako cionsiti igraju igru, podigni zaštite oko crkvi
Jel ovo Ajfon u ruci?
Joj kako će ih brkica utamničiti, podigni zaštite oko crkvi znaš da će to udarati da prikažu zapadnim medijima