Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je amerika divlji vuk, ti mora da si grizli međed.
Cuko laje li laje...
Demokrati su stavili na vlast Trampa, da odradi sto nije u njihovim vrijednostima. Onda ce oni doci na vlast da fol pomognu. Taktika drotovska, jedan dobar drugi zao.
@kraftwerk Fakat sam mislio da si malo manje brainwashed....
erdogan ide stopama: gadafija, sadama, milosevica, noriege...
znaci sve sto amerika kaze trebaju ciniti...
Cuj divlji vuk...zar ima i pitomih?
Haha, cuj mongoloid a, nece korisiti dollar u trgovini, pa nece onda niko sa tobom trgovati blentavi, hahaahah
Napravit ce on bolji dolar, s baklavom na njemu.
@492823 Dobro ti ne znas da sad vecina zemalja izbacuje dolar ,koriste svoje valute ,polako to nadolazi pa nek onda stancaju kurcu dolare
Döner
I na kraju ce sve to narod da plati. Isti onaj narod kojem se prodaje prica da ke Bog poslao jednog covjeka da mu bude vođa u 21 stoljeću. Skoro 500 godina kako su se prestale pisati povelje u kojima se vladar naziva "Bogom danim". Dobrodošli nazad u srednji vijek.
znaci Erdogan nastavljata kmecati...kme kme usa nas unistava, kme kme europoljani su fasisti, kme kme cijeli svijet se urotio protiv nas haha majko moja, cudi me da turci dopustaju da ih mala bebica bez muda vodi :D izgleda da ni turci nemaju vise nacionalnog ponosa, pa cijeli svijet im se vec smije
Ti prirodno glup, ili se baš trudiš?
I tebi gori pod nogama brkice..Pa odluci se vise na koju ces stranu licimjeru.Zeli u EU, Nato clamica i saradnja sa Rusijom i Iranom.Iskoristo BiH u politickom pogledu kad su ga svi odjebali..Mars stoko zaostala!
Vjerojatno ćeš počet koristit dinare.
srebreni Denarius je kao valuta rimskog carstva bila dugo prisutna u anatoliji
Ovo je dobro za tursku i ne bi me cudilo da je pad lire sam erdogan incirao !Sad turci rade za 350 e u prosjeku i jos su konkurentniji Bangladesu i vijetnamu a ,osim toga, bice budala koje ce ga poslusati i prodati devize za liru!
Ako ne bude gradjansko/seljackog rata iliti nereda.
Turci nisu konkurentni nikom jer im je politicka i ekonomska situacija nestabilna. Niko nije lud da ulaze tamo. Zato i jesu upali u dugove pretvarajuci drzavnu imovinu u privatnu komercijalnim kreditima - a onda slupavsi to u beskorisne nekretnine, dobre samo za pranje novca. Sad od toga imaju samo dug bankama. http://www.hurriyetdailynews.com/turkeys-external-debt-stock-reaches-466-7-billion-in-first-quarter-133976 Grcka, samo bez EU da ih pogura.
biće prpe kad udare turci
Joj ja sam mislio da je amidza zapjevao sevdalinku.Vidim drzi onaj mikrofon ko rahmetli Meho kad bi poceo onaj svoj hit: MOJ BRATE U TUDJINI PISI NAM......
BRAVO, BRAVO, BRAVO! još samo izađite iz tog smrdljivog nevjerničkog NATO saveza i bićemo ponosni na vas! Amen.
@abebebikila naravno da nisu glupi, još samo da se riješe tog nevjerničkog NATO jarma