Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad nek se svi iz EU vrate u Tursku, kad će im biti sada bolje i kad su protiv Europe.
Ne, on misli: Neka je meni sa srecom.
Nek vam je sa srecom.
51% -49% ...obecavajuca , stabilna vecina , nema sta . Bice veselo.
Trebace mu srece , ko u prici.
bezzzvvvzzz, moglo je i bez referenduma
bezzzvvvzzz, moglo je i bez referenduma
sta ti kopile turkofilsko alijino znas anani sikim
sta ti kopile turkofilsko alijino znas anani sikim
Cestitke Turskom narodu...
@Nokian808 Haj ne lupetaj. Novi ustav turske nije nista drugaciji od recimo Francuskog, jel to i u Francuskoj ukinuta normalna drzava i uvedena diktatura??? Simpaticni ste mi vi mamlazcici koji ste se uspalili i kritikujete kao navijeni propagandom i lazima, a da nikad niste ni procitali sta pise u ustavu i ustavnim promjenama.
@Nokian808 51% što na to ukazuje da ostalih 49% biračkog tijela nikakvih problema nije imalo glasat za "ne". Kakva je to onda "diktatura" u kojoj dobra polovica populacije slobodno glasa za protiv? Ja mislim da se medijski moraju neke stvari objasnit u pogledu Turske.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
erdogan je dobrocudni hitler. nadrogiran je.
Pa nek je sa srećom. Ako je tako narod htio nek bude tako.
Joj majko moja, nisi kadar nit srecu nekome pozelet bez da se neka budaletina ne zalijeti i minus ti nabije. Zaista jadno.
@h8er Pobjeda je pobjeda pa nek je i pola procenta. Kap drugo, po kakavim kriterijumima jedne "diktature" moze glasat 41% sto je skoro polovica cijelokupnog birackog tijela? Koja to dikatura dozvoljava i u kojoj diktaturi ljudi smiju na slobodne izbore izaci? Dajte ljudi, ne budite zlobni, ofirno je polako.