Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako da ne, iQurac možete napraviti, bili ste kod nas 500 godina, došli na konju, otišli na konju. Ameba je veću evoluciju imala.
@adilMr I posljednja valuta.
glupsi ko disk bokte jepo
Čitanje top komentara na Klixu je zavirivanje u najgluplje umove svijeta koje pichka ikada mogla izbaciti
Ali nažalost drug, to je samo spoznaja u kakvoj sredini živimo.
Erdoooo, pa velika većina srednjeg i visokog staleža koja ima ekonomsku mogućnost da si priuštiti Apple navija za Ameriku.
KebabPhone
iBaklawa
turci sho neuzmete nas bozanzki BUrek iPhone i Chevap iPhone
neki se ovdje sprdaju sa tim ali pitajte managament Aplea pa cete vidjeti koliko im je ovo svejedno,ipak je to trziste od 70 000 000 miliona ljudi
Sultan sad za sad odolijeva, tesko je ovdje prognozirati ishod
Sad će počet hapšenja svih koji imaju ajfon ili znaju engleski jezik a ovi iz Aplle-a su se pravo zabrinuli neće moći spavat.A ja budale mila majko umislio da je velik i jak pa odvede državu u propast!
Moj sultane ne ide to tako!Nije to radi pastora nego ne mozes se slikat zagrljen s Putinom i Rafsandzanijem, naruciti S-400 i trazit F-35!Kongres je glasao o zabrani isporuke F-35 turskoj s 87 za i 10 protiv!Vrijedas usa, nijemci su ti nacisti, englezi imperijalisti a svi oni zajedno-islamofobi!Previse ti trosi drzava-tvoja palaca s 1000 soba i samo vanjski dug turske je presisao 300 mlrd!A gdje unutrasnji oko 250 mlrd za koji tvrde da je opasniji nego vanjski
zato je dinastija izmetbegovic na njegovoj strani
Mislim da se apple mnogo zabrinuo zbog ovoga, ne znam kako ce Tim Cook spavati veceras..
Jel? Kina Gleda, cijeli svijet gleda i promatra i vec radi da se ovo vise ne moze desiti. NIje samo lira opala drasticno i Juznoafricke pare su pale, i indijske i mnoge druge valute su pale zestoko. Nikom oni nista ne daju, pa ni Bosni, debelo su oni upetljani u Bosnu i trebaju oni vise nas neg mi njih. 1 dolar je pokriven sa samo 14 centi. Oni su i 1 i 2 svjetski rat zakuhali da bi jaci od njih se unistili medjusobno a oni dosli kao oslobodioci i svjetski cuvari.
Pa kad si tako pametan sto nisi napravio one rakete s400 nego kupio od putina
a kolko to drzava na svijetu to kupuje? Sta ce im . To se kupi par komada i gotovo. Nije to auto. I nepotrebno je 90% drzava . To su anti balisticke rakete, u biti veliki ih samo kupuju oko 2 milijarde dolara po bateriji a svaka raketa malo bogastvo. To je budalastina. Ratovi se i onako vode rukama i na zemlji.
opaaaa evo nove severne koreje
Samo da ne bude kvalitetno kopirano kao turske serije,filmovi i ostalo smece.
nije valjda samo smartphone elektronicki uredjaj. za smarphone je turke uputio na samsung. ima drugih elektrnickih uredaja koji su nize tehnologije. mada mislim da je to samo verbalni rat, ne moze drzava tjerati privatnike da krenu proizvoditi ono sto se njima prohtije
Kao da prica o sibicama, pa "napravicemo sami sebi".