Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ovdje komentarisati sta hocete...al' ovaj covjek je od Turske napravio silu. Bez obzira na sve neka eto i drugi pokazu sta znaju i kako mogu uspjesno voditi toliko brojan narod i tako veliku drzavu.
bahkir na haparatima!
erdogan hurac od ovce! hrabri decko na respiratorima.
koaliciona vlada KMEEEEEEEEEEEEE :-)))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj erdogan je nahranio vise ljudi i spasio nego cjeli un zajedno.bakir je cetnik svom narodu on salje advokate .inace svi bih politicari su parazit naseg drustva koje narod mora odstraniti i zabranitijim rad u bih ustanovama .a dnevni avaz ukinuti zbog lazi i vratiti u srbiju radoncica.tadabinam ugrejalo sunce
Čudi me da mu Bakir nije ponudio koaliciju ...!!! To bi bio jedini način da ispuni dato obečanje - ode on i povede sve SDA uhljebe i eto nama obečanih 100.000 radnih mjesta ...! ! !
škola - fabrika apeluje da se spoje po dva pacijenta na jedan haparat, ogromna nestasica! :-)))
pisi 10.000 ako padne erdoghan, bahkir izgubi izbore, nece haparati dugo biti neiskoristeni! :-)))
Kerdoan
BABO!
Ako ga turski bošnjaci ne spase, opozicija mu je zagarantirana.
Koalicija nema alterantivu
popusices ti tuki isto ko i jaran ti Bake .. samo polako ;)
sta ste navalili na covjeka? dobio opet, kao i uvijek izbore...cak je i razvalio...ima preko 10%pn. vise nego druga partija...to sto je izgubio apsolutnu vecinu i sto mu treba koalicija ne znaci da nece i dalje vladati....i sta vam ikako covjek toliko smeta????
gledaj Bake i uči