Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav bolesnik. koliko mi je poznato, trenutno veceg fasiste od njega nema na vladajucim pozicijama
Pljunuti Hitler po govorima, svaki dan blebece nesto milionima ljudi, sa dignutim prstom, a po uklanjnju konkurencije davno je nadmasio Hicu, samo jos da napise knjigu i on.
@KrokodiIskesuze Šuti krmak genocidni da ne bi završio u kavezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto ih nisi sve pozvao kucama u Tursku?
Meni nije jasno sta traze Turci u evropi. Ako ima nevalja imaju Tursku, a nebi rekao da im nevalja cim svi lete vamo. Logicno je ako negdje dodjes da se prilagodis,.....
Vidi šljama kmetovskog što u komentarima drka na malog sultana. Kako jadno...
idemooooo babuka
To SULTANE sve ih naruzi,ziv i zdrav bio 100 godina volim kad neko ima muda ko u robin huda
izvuceno iz konteksta ,nije tako rekao...
Ucinite uslugu evropi i vratite se u Tursku kuci pa tamo radite sta zelite.
Posto cijenim Tursku i Turski narod, gdje imam puno prijatelja i gdje uvijek rado odem, nadam se da Mossad, CIA ili MI5 fino ukokaju ovog zatucanog cigana - ovaj debil je katastrofa za Tursku buducnost. Samo zatucani Bosnjo Turkofil, kao i oni seljaci iz Anadolije gdje je standard nizi nego u Sandzaku, vide u ovom tupanu lidera i sultana.. i kod nas, doduse, narod glasa SDP i Bakira.
@RadodajkaSRB HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA... TURSKI SPIJUN MEDJU NAMA
Sultane digo si Tursku na noge. Sad pomiri ona dva Horoza S. Arabiju i Iran onda oslobodi Palestinu a onda ako Bog dzs. da bices novi Halifa amin ja Rabbi alemin.
jos da su oni vodili brigu u nasem ratu kao ti o njihovom .....
seljacino poturcena, men se cini da su vasa braca Turci pustali da horde ustasa i cetnika 4 godine ubijaju Muslimane u BIH i prstom nisu mrdnuli. A onda, poslije rata, 3 puta vise para su ulozili u genocidnu Srbiju nego u 'bratsku' BIH - uprskos tome, glupi i zatucani Turkofili se i dalje Turcima uvlacite u dupe. Kad vam Turcin prdne, vi svrsite. Glupani jadni
Vratite se kuci u Tursku ihaaa
Nemojte truci da trpite fasizam. Svi nazad u tursku u oazu slobode i ljudskih prava
Sultan 'Cigan' Jadogan - Bosnje Turkofili su uz tebe ! (ovo govorim kao ugrozeni Bosanac)
ja kontam rekao hajte kuci imam za vas dobar posao, i platu kao u njemackoj ccc
Ovaj nije normalan, fakat! Nema on ništa sa Europom ali džaba, primitivac gura glavom u beton💪🐷🐒
Zatucani cigane, ti koji za tebe glasaju su inace seljaci iz Anadolije tako da ne znaju ni pisati a kamoli glavom svojom razmisljati, ali kako objasniti da u toj fasistickoj Europi zivi 6M TUraka a u divnoj Turskoj nijedan Europljanin?
ejjj takvi glasaju za sda-a
ebo majku coeka oce da turci uvode red po stranim zemljama a kad mu se vojska na noge digla sigurno zbog toga sto su zadovoljni dao 10inam tisaca otkaze