Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo sultane, kliksovci te ne vole al ko ih..
diktator diktatoru s ljubavlju. 😁
diktator podržava diktatora
Cuj jedan krvolocni diktator podrzava drugog, ko bi rekao....
Da hoce raznijeti ovu Ameriku vise u sve se petljaju!
Ko da je zvao iz javne govornice pa culi koga je zvao i sta je rekao..
najgora vlast je bolja od anarhije i ratova ... dokazalo se u iraku, libiji itd ...
Ne da Maduro cionistima da pridju nafti
to je ta demokratija, ako te podrži Amerika ne trebaju ti ni dva glasa
@Kumirovich demokratija? maduro je opoziciju proglasio kriminalcima prije izbora...... sistem erdogan
@MulanLabe očigledno mrzi koka kolu taj maduro
FINO GRADSKO SMECE dobije osip na pomen Erdogana a kada se spmene Trump i demokratija kao da tako mora biti jer je trump bog a amerika kolijevka demokratije
joj prepametnih "dubravki"..ccc,a garant ne zna naći na karti venecuelu,međutim mudro on nama objasni ko,šta ,gdje i usput navija da nekoga neko bombarduje,dabogda mu bombardovanja u kući bilo..ološ;pljuc!
braća poderanih gaća
the-beg@ e,moj beže!ko o čemu ,ti o srbima? ti si patološki vezan za srbe,štali?imaš problem sa identitetom il si u totalu dalabu?
Bio bi adet da poslije Erdogana i Izetbegović jr. uputi riječi pune podrše i zebnje za Madura i venecuelanski narod.
izmedju diktatora se razumiju.. inace ovaj Cigan tesko ikad ista pametno kaze, osim naravno s tacke gledista SDA Talibana koji u njemu vidi svog sultana.
@The_Beg - kako vas Turci podrzavaju? osim sto vam posalju par kamiona godisnje za gradnju dzamija i 10 autobusa starih 20 godina. Vise je za BiH tokom rata i poslije uradio Japan od smrdljive Turske - ali objasni ti to SDA Talibanu. O investicijama da ne govorim
@zarkan0 po tvom standardu je i onaj u sjevernoj koreji demokratski izabran.....
Kad je venezuela odobrila americi da crpi ulje skoro za dzabe onda americi nije smetala vojna diktatura a sad kad je maduro dosao na vlast i to ukinio onda pod hitno zele demokraciju..